Ana sayfa Dizi Haberleri Sezonun en şanssızı Gecenin Ucunda dizisini reytinge kurban etmeyin!

Sezonun en şanssızı Gecenin Ucunda dizisini reytinge kurban etmeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisi düşük reytingler elde ediyor ama, hem hikaye hem de oyunculuk performansları noktasında bu ilgi azlığını hiç hak etmiyor. Özellikle Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisindeki dramda ne kadar etkili olduğunu izleyiciler bu sefer de Gecenin Ucunda ile bir kez daha görme fırsatı elde etti.

Peride Celal’in aynı isimdeki romanından uyarlanan dizide Macide karakterini canlandıran ünlü oyuncu, dram hikayelerinin en etkili kadın yıldızlarından birisi olduğunu her yeni bölümde biraz daha kanıtlıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığı zaman izleyicilerin de bu performanstan etkilendiğini görebilirsiniz.

Bir dizi hayranı diyor ki: “Bu diziyi reytinge kurban yapmayın. Bu dizi lütfen devam etsin.” Star TV sosyal medyadan yükselen bu sesleri duyacak mı? En azından sezon sonuna kadar dizinin devam etmesi yönünde bir arzu olduğunu Kadir Doğulu açıklamıştı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, Fatih Harbiye dizisinden tam 8 yıl sonra yeniden aynı projede bir araya gelerek hayranlarını mest etti. Ancak dizinin reytinglerdeki düşük oranlar pek de işin kalitesine bakıldığı zaman hakkaniyetli gözükmüyor. Dizinin çok daha iyi reytingler alması beklenirken, gelinen bu noktada Gecenin Ucunda için büyük bir talihsizlik yaşandığını söyleyebiliriz.

Dizinin hikayesinin çok iyi ilerlediğinden bahseden izleyiciler, her yeni bölümü de merakla bekliyor. Sosyal medyada yükselen ve final olmamasına yönelik mesajlar dikkat çekse de dizinin akıbeti henüz belli değil.