Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi hangi ailenin hikayesini anlatıyor? Bir şehir efsanesi daha yıkıldı!

Camdaki Kız dizisi hangi ailenin hikayesini anlatıyor? Bir şehir efsanesi daha yıkıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor ve Kanal D ekranında çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Dizide Nalan karakterinde Burcu Biricik, oyunculuk kariyerinin en önemli sınavlarından birisini başarıyla veriyor. Nur Sürer de Feride karakteri ile milyonlarca izleyiciye bir kez daha üstün yeteneklerini sergiliyor.

Camdaki Kız dizisi bilindiği üzere gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanarak diziye dönüştürüldü. Bu hikayenin kaynağı ise Gülseren Budayıcıoğlu. Son yıllarda dizi sektörüne çok farklı hikayeler sunan Budayıcıoğlu’nun kitapları, çok etkili yapımlara dönüştürüldü.

Camdaki Kız dizisi de yine aynı ismi taşıyan Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı ve herkesin aklına takılan soru da dizide anlatılan Koroğlu ailesinin gerçek hayatta kim olduğu konusuydu.

Camdaki Kız dizisi hangi ailenin hikayesini anlatıyor? Bir şehir efsanesi daha yıkıldı! 8

Hatırlanacağı üzere İstanbullu Gelin dizisi de yayınlandığı dönemde yine bazı iddialar ortaya atılmış ve Uzan ailesine gönderme yapılmıştı.

Son dönemde Camdaki Kız dizisinde de Cem Uzan ve eski eşi Alara Koçibey’in bu dizide anlatılan kişiler olduğu şeklinde çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Camdaki Kız dizisi hangi ailenin hikayesini anlatıyor? Bir şehir efsanesi daha yıkıldı! 9

Fakat bu iddiaları yalanlayan kişi bizzat kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu oldu. Bir kitabı yazım sürecinin 3 yıl kadar sürdüğünü anlatan Budayıcıoğlu, Uzan ailesi iddiası için şöyle konuştu:

“İstanbullu Gelin ile ilgili de böyle bir şeyler söylemişlerdi. Tabii ki değil, zaten öyle olsa Uzan ailesi beni bulmaz mı, niye bizi yazdınız demez mi. Siz olsanız demez misiniz?”

Uzan ailesinin hikayesini anlatmadığını belirten ünlü yazar, bir kitabın 3 yıllık yazım süreci olduğunu ve her detay ile ilgilendiğini ifade etti.