Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik karnesini bekleyen çocuklar gibi!

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik karnesini bekleyen çocuklar gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, çok başarılı bir dönem geçiriyor. Özellikle Hayat Şarkısı isimli dizideki büyük kariyer çıkışını, Camdaki Kız ile taçlandıran Burcu Biricik, yetenekleriyle de hayranlarının övgüsünü kazandı.

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon finali öncesinde “Karnesini bekleyen çocuklar gibiyim. Gün sayıyorum” diye konuştu ve dinlenmeye ihtiyacı olduğu mesajını verdi.

Zor bir kış dönemi geçirdiğinin altını çizen Burcu Biricik, tüm ekip arkadaşları ile birlikte yoğun bir dönem yaşandığını anlattı. Oyuncu, “Keyifli bir sezondu, hepimiz için zor bir kış geçirdik. Biraz yorucu bir seneydi. Ama yaz geliyor, güneş falan sakinleyeceğiz diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Yaz döneminde tatil yapacağını ifade eden ve çalışmaktan fazlasıyla yorulan oyuncu, yurt dışına da çıkabileceklerini ama henüz net bir planlarının olmadığını anlattı.

Zanzibar’a gitmeyi düşündüklerini ifade eden oyuncu, sakinlik istiyor ve kış döneminin yorgunluğunu da yaz aylarında üzerinden atmayı hedefliyor.

Camdaki Kız dizisinin Haziran ayının 16’sında sezon finali yapacağını Hande Ataizi daha önceden açıklamıştı. Dizinin oyuncuları yaklaşık 3 aylık aranın ardından Eylül’de yeniden bir araya gelerek üçüncü sezon için çekimlere başlayacak.