Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Keremcem’in hayranlarına vereceği sürprize çok az kaldı!

Keremcem’in hayranlarına vereceği sürprize çok az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem bir süredir televizyon ekranında yer almıyor. En son Kimse Bilmez isimli atv dizisinin başrolünde izlediğimiz oyuncu, pandemi sürecinde müzikle uğraşmayı tercih etti.

Bu dönemde Yetiş Zeynep isimli dijital dizide rol alan oyuncu, televizyon dizileri için yapılan teklifleri ise değerlendirmek istemedi. Müzik konusunda 10 bölümlük albümü ile hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanan oyuncu, heyecanla albümünün çıkacağı günü bekliyor.

Her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, yeniden müzisyen yönüyle hayranlarının karşısına çıkacak olmanın da heyecanını yaşıyor. Hayatında her şeyin yolunda olduğunu anlatan Keremcem, albüm hakkında şu detayları açıkladı:

“Albüm geliyor, 10 şarkılık. Güzel bir albüm. Dünyada dertler var ama hayatta kalıyor herkes, biz de işimizi yapmaya devam ediyoruz. Haziran’da gelecek. 1.5 yıldır çalışıyoruz, tek başıma 10 şarkılık bir albüm. Altıncı albümüm gelecek, çok heyecanlıyım..”

Hayranlarından sürpriz şarkılarını beklemelerini isteyen Keremcem, 1,5 yıldır üzerinde çalıştığı altıncı albümünün de heyecanı içinde.

Haziran ayında dinleyicilerle paylaşılacak olan albüm, aynı zamanda ünlü oyuncunun yeniden müzik piyasasında kendini göstermesini sağlayacak.