Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde canı sıkılan Yüsra Geyik, yeni dizisiyle Arka Sokaklar günlerine dönecek!

Camdaki Kız dizisinde canı sıkılan Yüsra Geyik, yeni dizisiyle Arka Sokaklar günlerine dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar isimli televizyon dizisinde 15 sezon yer alan Yüsra Geyik, 2020 yılı ile birlikte diziye veda ederken, geride de çok başarılı bir süreç bıraktı. Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliha karakteri unutulmazlar arasına katıldı. Küçüklük halinden gençlik haline doğru büyüme sürecinde ekran başındaki izleyicilerin her anına tanıklık ettiği Yüsra Geyik, geçen sezon Camdaki Kız isimli dizide Melisa karakteri ile yeniden ekrana dönmüştü.

Ancak dizide bu karaktere fazla önem verilmesinin bazı başrol oyuncularını kızdırdığı ve bu nedenle de senaryoda Melisa karakterinin düşünüldüğünden daha az yer aldığı ve Yüsra Geyik’in de önünün kesildiği iddiaları da ortaya atılmıştı.

Yüsra Geyik için Arka Sokaklar’dan sonra Camdaki Kız dizisi çok iyi bir seçim olmasına rağmen, önüne çıkartılan engeller genç oyuncunun daha güçlü bir şekilde ekranda yer almasını engelledi.

Camdaki Kız dönemini geride bırakan, Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde Yadigar karakteri ile yer alarak sinema deneyimini artıran Yüsra Geyik, yeni sezonda yepyeni bir dizi ile tekrar televizyon ekranına dönecek.

Camdaki Kız dizisinde canı sıkılan Yüsra Geyik, yeni dizisiyle Arka Sokaklar günlerine dönecek! 8

Bu sefer oyuncu Aile isimli dizide çılgınlık seviyesindeki bir karaktere hayat vererek, oyunculuk performansını ortaya koyacak. Yüsra Geyik’in Arka Sokaklar macerasından sonra Camdaki Kız ile başarılı bir süreç geçirdiğini ama bu rolün kısa sürmesinin ise gündemden düşmesine neden olduğunu söylemek gerekiyor.

Aile isimli yeni Show TV dizisi ise genç oyuncu adına kendisini yeniden göstermek, kariyerinde büyük bir adım atmak anlamına geliyor.

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı ve Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği Aile isimli dizide Yağmur isimli karakter ile izleyeceğimiz Yüsra Geyik, herkesi şaşırtacak bir görüntü çizecek.

Camdaki Kız dizisinde canı sıkılan Yüsra Geyik, yeni dizisiyle Arka Sokaklar günlerine dönecek! 9

Devin isimli psikolog karakterinin kardeşi Yağmur, çılgınlıkları ve başını derde sokmasıyla Aile dizisinin en dikkat çeken karakterlerinden birisi olacağa benziyor. Yüsra Geyik için de Arka Sokaklar’da aksiyon dolu Zeliha karakterinden sonra, Yağmur karakteri çok farklı bir deneyim olacak gibi gözüküyor.