Ana sayfa Sosyal Medya Günay Karacaoğlu’nun mutluluğuna eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı!..

Günay Karacaoğlu’nun mutluluğuna eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir döneme damga vuran Yarım Elma dizisiyle yıldızı parlayan usta oyuncu Günay Karacaoğlu, şimdilerde Çağan Irmak imzalı Sevda Mecburi İstikamet adlı filmde rol alıyor.

Son olarak Fox TV’nin  Aşk Mantık İntikam adlı dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu üçüncü kez nikah masasına oturdu.

Günay Karacaoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile dünya evine girdi. Karacaoğlu, güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Günay Karacaoğlu'nun mutluluğuna eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı!.. 8

Günay Karacaoğlu nikah fotoğraflarını, “Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi ‘evet’ dedim” notuyla yayınladı. Karacaoğlu’nun eski eşi ve kızının babası oyuncu Şevket Çoruh da eski eşinin nikâh fotoğraflarına; “Çok güzelsiniz, mutluluklar” yorumunu yaptı. Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu, 1993-2004 yılları arasında evlilik yaşadı. Eski eşlerin Gülenay adında bir kızları var.

Günay Karacaoğlu'nun mutluluğuna eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı!.. 9

Zuhal Olcay, Burak Tozkoparan, Gülhan Tekin, Ecem Özkaya ve Yüşra Geyik’in de aralarında bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı da Günay Karacaoğlu’na yorumlarıyla mutluluklar dilediler.

Usta oyuncu şu sıralar, Çağan Irmak’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği yeni sinema filmi Sevda Mecburi İstikamet için sette bulunuyor.