Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde olaylar büyüdü! Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan yine yürek hoplatacak!

Camdaki Kız dizisinde olaylar büyüdü! Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan yine yürek hoplatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve çok da geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizinin hikayesinde büyük olaylar yaşanıyor. Bu yaşanan gelişmeler de izleyicileri derinden etkiliyor.

Camdaki Kız, gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanan bir dizi olması nedeniyle de izleyiciler tarafından gerçek hayat ile örtüştürülerek seyredilen bir yapım konumunda. Zaten dizinin bu kadar çok ilgi görmesinin altında yatan en önemli neden de, gerçek bir hikaye olmasından kaynaklanıyor.

Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, ilk iki sezonda milyonlarca izleyiciye birbirinden çok farklı duygular yaşattı. Nalan karakterinin gözyaşlarının dinmediği, aşağılandığı, hor görüldüğü, gururun kırıldığı birçok sahne yaşandı. Bu sahneler sosyal medyada da geniş bir tepki dalgası oluşturdu.

Camdaki Kız dizisinde olaylar büyüdü! Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan yine yürek hoplatacak! 9

Camdaki Kız dizisi kadın izleyicilerin hayata bakış noktasında da kendilerini sorgulamalarına neden olan birçok sahne ile dolu. Ancak dizinin üçüncü sezonunda Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin öne çıkan durumu, Nalan ile olan yakınlaşması dizinin izleyicilerine çok farklı bir duyguyu da kazandırdı.

İnsanın birçok travma yaşamasına rağmen, hayatta güzel anlar ve anılar olduğu, en kötü anında bile insanın böyle bir durum ile bir anda karşılaşabileceğinin mesajı Camdaki Kız dizisinde veriliyor.

Hayri ile Nalan arasında başlayan yakınlaşma, iki karakterin mutlu halleri izleyicileri sevmenin ve sevilmenin insanları bir anda nasıl değiştirdiği gerçeğine de götürüyor.

Camdaki Kız dizisinde olaylar büyüdü! Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan yine yürek hoplatacak! 10

Hayri ve Nalan’ın birlikte oldukları anlarda ne kadar mutlu olduklarını gören izleyiciler, bunca büyük problem yaşayan Nalan karakterinin bu mutlu anlarının hiç bitmesini istemiyor.

Tabii ki Nalan evli bir kadın ve eşi Sedat’ın da onları araç içindeyken yakaladığı anlar 20 Ekim perşembe akşamı yayınlanacak olan 53. bölümde olayları çok farklı bir noktaya sürükleyecek.

Ancak dizi hayranları Hayri’den sonra Nalan’daki değişime dikkat çekerek, “Sevmek ve sevilmek bir kadını nasıl değiştiriyor ama, sıktığı parfümle bile dans ediyor insan” diyerek, dizideki gelişmelerden çok etkilendiklerini ifade ediyorlar.

Camdaki Kız dizisinde olaylar büyüdü! Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan yine yürek hoplatacak! 11

Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakterinin onca hatasına ve yaptıklarına rağmen Nalan, bunları sineye çekmişti. Şimdi ise Sedat, Nalan’ı öyle kötü bir şekilde yakaladı ki, hikayede neler yaşanacağı konusu da herkesi meraklandırdı.

Bir dizi hayranı bu durum için şu yorumu yaptı: “Ama lütfen Sedat’ın yanlışları örtbas edilip Nalan’ın yanlışları yüzünden bitmesin evlilikleri. Bu evlilik bitecekse Sedat’ın saçmalıkları ve yanlışları yüzünden bitmeli.”