Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisini izleyenleri çok üzen gelişme!

Kaderimin Oyunu dizisini izleyenleri çok üzen gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu, şu ana kadar 8 bölümüyle ekrandaydı. Dizi, Cuma akşamlarının iddialı yapımları karşısında reytingde sorunlar yaşasa da kemik bir izleyici kitlesine sahip oldu. Öykü Karayel’in uzun bir aradan sonra Kaderimin Oyunu ile ekrana dönmesi ile birlikte dikkat çeken bir yapım Kaderimin Oyunu.

Aynı zamanda Hercai dizisinde büyük bir hayran kitlesi edinen Akın Akınözü için de yeni bir imtihan. Hercai’nin ardından nasıl bir karakterle ekrana geleceği merak konusuydu. Özellikle Öykü Karayel ile ekran uyumu heyecanla bekleniyordu.

Her iki oyuncu dizide başarılı bir performans sergilerken izleyicinin en çok dikkatini çeken ismin ise Sarp Apak olduğu yapılan pek çok yorumdan da görülüyor. Apak’ın daha önce komedi yapımlarında görmeye alışanlar için oyuncu tam bir ters köşe yaptı!

Kaderimin Oyunu dizisinde, son derece şefkatli, fedakar, iyi niyetli, saf ve temiz bir karakteri oynuyor Sarp Apak. Mahir karakterine hayat veren oyuncu, performansı ile beğeni toplarken, karaktere olan ilgi de her geçen gün artıyor!

Cemal’in iki çocuğuyla terk edip gittiği Asiye’ye sahip çıkan Mahir’in, ona olan aşkına karşın için için eridiğini görmek izleyiciyi zorluyor. Cemal’in terkedip gittiği karısı ve çocuklarıyla yıllar sonra yeniden karşılaşması ve yeni ve zengin hayatındaki hali, dizinin takipçilerini kızdıran bir durum.

Kaderimin Oyunu dizisini izleyenleri çok üzen gelişme! 7

Mahir ve Asiye’nin yakınlaşmasını bekleyen izleyiciler, son bölümlerde Cemal ve Asiye’nin yakınlaşmasına şahit oluyor. Bu durum da ister istemez izleyiciyi Mahir açısından üzmekte. Aynı zamanda da eski aşkın yeniden canlanması, izleyicinin hiç de istemediği bir durum.

Asıl kahramanın bu hikayede Mahir olması gerektiğine dikkat çeken izleyiciler, onun sessiz ve üzgün bir şekilde Cemal ve Asiye arasında olup bitenleri izliyor olmasından da rahatsız. Mahir’e sahip çıkılmasını isteyen dizinin takipçileri, Asiye ve Mahir’i ikili olarak görmek istediklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

Özellikle Asiye’nin Cemal’in kendilerine yaptığından sonra ona aşkla bakmasını da kabullenemiyor! Yanı başındaki Mahir’i görmemesine de tepki veriyor.

Bu durum nereye kadar gidecek izleyip göreceğiz ama Kaderimin Oyunu dizisinin takipçileri için ekran başında gergin anlar devam edecek gibi duruyor…