Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu hakkında ilk duyuruyu Enis Arıkan yaptı!

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu hakkında ilk duyuruyu Enis Arıkan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ilk sezonu büyük beğeni topladı. Dizinin hayranları ilk 9 bölümlük performansı o kadar çok beğendi ki, yeni sezonu merakla bekliyor…

Enis Arıkan’ın Muzo karakteri ile sürpriz yaptığı dizideki rolü bir hayli öne çıktı… Arıkan, genelde komedi performansları ile bilinen bir isim. Ancak dram yapımında başarısını sergileyen oyuncu, hayranlarından da büyük ilgi gördü.

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekleyen dizi hayranlarına yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı bilgisini verdi. Instagram hesabından hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Arıkan, “Dizi ne zaman başlayacak?” şeklindeki soruyu yanıtladı.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu hakkında ilk duyuruyu Enis Arıkan yaptı! 8

Arıkan, “Eylül” diyerek Camdaki Kız dizisinin Eylül ayında yeniden izleyicilerin karşısına çıkacağını ilk duyuran isim oldu. Diziyi çok özlediğini de belirten oyuncu, yeniden sete dönmek için sabırsızlanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimdeki kitabından uyarlanan dizinin başrolünde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu bulunuyor. Şerifoğlu da tatil yaptığı Alaçatı’da kameralara konuştu ve çok başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Şerifoğlu, “Yeni sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağustos’ta çekimlerimiz başlayacak. Eylül’de yine izleyenlerimizin karşısına çıkacağız” diyerek hayranlarıyla yeniden buluşacaklarını belirtti.

Muzaffer Koroğlu karakteriyle gönülleri kazanan Enis Arıkan, şimdilerde tatilde ve keyifli anlar yaşıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da ne kadar eğlendiğini ve stres attığını gösteren oyuncu, hayranlarından da ilgi görmeye devam ediyor.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu hakkında ilk duyuruyu Enis Arıkan yaptı! 9