Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız final mi, devam mı? Dizinin akıbetini merak edenlere işte yanıtı…

Camdaki Kız final mi, devam mı? Dizinin akıbetini merak edenlere işte yanıtı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon Nisan ayında ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu, ilk olarak, OGM Pictures’ın diğer dizisi Kırmızı Oda’da buluşmuşlardı. Boncuk ve Can olarak partnerlikleri beğeni toplamıştı. İki oyuncu, aynı yapımcı firmanın yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu imzalı hikayesi ile Camdaki Kız dizisinde buluştu.

Bu buluşmayı heyecanla bekleyen izleyiciler, ekrana kilitleyen bir diziyle daha karşılaştılar. Dizide Şerif Erol, Nur Sürer, Tamer Levent, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Hande Ataizi gibi hepsi birbirinden iyi oyuncular da dizinin kadrosunda yer alıyordu.

Camdaki Kız dizisi, hikayesi ile izleyiciyi sarsan bir giriş yaptı. Sonrasında ikinci sezonda da aynı heyecanı sürdürdü. Perşembe günleri yayınlanan dizinin bir ara reytingleri biraz düşse de son haftalarda yine gün birinciliğini elinde bulundurmaya devam ediyor.

Nalan’ın acılarla dolu hayat hikayesinde bambaşka bir süreç yaşanmaya başlayacak. Hiç beklenmeyen bir şekilde şoförü Hayri ile kaçması, hikayenin ana temalarından. Henüz dizide bu konu nasıl gelişecek bilinmiyor ancak Nalan ve Hayri arasındaki yakınlaşma da diziye heyecan katmaya başladı.

Camdaki Kız final mi, devam mı? Dizinin akıbetini merak edenlere işte yanıtı... 8

Bu arada izleyicinin en büyük meraklarından birisi de Camdaki Kız dizisinin bu sezon sonunda sezon finali mi yoksa final mi yapacağı sorusu olmakta. Her ne kadar dizinin reytingleri bir sonraki sezonda devam edeceğini gösterse de yetkili ağızlardan henüz bir açıklama olmaması, izleyenleri de endişelendiriyordu.

Fakat sonunda beklenen açıklama geldi! Üstelik açıklamayı yapan kişi de dizinin oyuncusu Enis Arıkan oldu. Muzaffer (Muzo) karakterini başarıyla canlandıran Enis Arıkan, bir sokak röportajında gelecek sezonda da devam edeceklerinin müjdesini vermiş oldu!

Dizinin çekimlerinin iyi gittiğini ve bayram nedeniyle 4-5 gün tatil yaptıklarını anlatan oyuncu, 3. sezonda dizinin devam edip etmeyeceği ile ilgili soruya da yanıt verdi…

Camdaki Kız final mi, devam mı? Dizinin akıbetini merak edenlere işte yanıtı... 9

Camdaki Kız dizisinde güzel bir iş ortaya koyduklarını vurgulayan Enis Arıkan, “Gerçekten çok güzel bir iş oldu. Şahane bir ekibimiz var. Seneye de inşallah devam ediyoruz, reytingimiz de çok iyi, birincisiyiz şu anda. Bir yaz arası veririz. 2 ay tatil yaparız. Sonra devam eder” diyerek zaten 3. sezonun çoktan kararının verildiğini de ilk kez ortaya koymuş oldu!

Enis Arıkan’ın bu sözlerinden sonra Camdaki Kız izleyicisi de rahat bir nefes alabilir! Çok sevilen dizi, gelecek sezonda da devam edecek. Çünkü daha Nalan ve Hayri aşkını izleyiciye sunmak için sezon finaline az bir zaman var. Bu aşkın açılımını ve sonrasında yaşanacak ilginç gelişmeleri de muhtemelen 3. sezonda izleyeceğiz…