Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız reytinglerde durumu biraz düzeltti, Mahkum en düşük seviyesine indi!

Camdaki Kız reytinglerde durumu biraz düzeltti, Mahkum en düşük seviyesine indi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son haftalarda hikayesi ile daha çok öne çıkmaya başlayan Camdaki Kız dizisinin, bir süredir birincilikler almaya yeniden başlaması dikkatleri çekmiyor… Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız, 21 Nisan Perşembe akşamı da yine başarılı bir iş ortaya koydu.

Ramazan ayı nedeniyle tüm dizilerin yaşadığı izleyici kaybını yaşamakta olan Camdaki Kız, buna rağmen reytinglerinde yine iyi seviyelerde kalarak AB ve ABC1 gruplarında birincilikler elde etti. 40. bölümü 21 Nisan’da yayınlanan dizi yine milyonları ekran başına topladı ve yine çok heyecanlı anlar yaşandı. Dizinin tüm kişiler kategorisinde dördüncülük alması ise düşündürücüydü. Kanal D dizisi, Mahkum karşısında bu sezon yaşadığı büyük kayıptan sonra, rakibini geçmeyi başararak durumu biraz da olsa düzeltmiş görünüyor.

Fox TV ekranında uzun süre tüm kategorilerde birincilikleri toplayan Mahkum, Ramazan ayından en çok etkilenen dizilerden birisi oldu. Artık sadece tüm kişiler kategorisinde birincilikler alabilen dizi, son haftalarda biraz düşüş içerisinde…Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Talat Bulut’un etkili performanslarına rağmen son haftalarda yaşanan bu düşüş can sıkıcı oldu.

Camdaki Kız reytinglerde durumu biraz düzeltti, Mahkum en düşük seviyesine indi! 7

Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya’nın da ayrıldığı Mahkum dizisi 18. bölümü ile 21 Nisan perşembe akşamı ekrana geldi ve tüm izleyiciler kategorisinde yine en iyi reytingi alan yapım oldu. AB’de günü ikinci ve ABC1’de de üçüncü sırada tamamlayan dizi, tüm kategorilerde bugüne kadar ki en düşük reytingleri ile yoluna devam ediyor. Ocak ayında 11’li reytingleri gören dizinin Nisan ayında 6’lı oranlarda kalmakta bile zorlanması dikkatlerden kaçmıyor. Ramazan ayının Mahkum dizisine diğer birçok yapımdan biraz daha fazla olumsuz etkisini bulunduğunu da hemen belirtelim.

Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisi 133. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Tüm kişiler kategorisinde ikincilikten bu sefer üçüncülüğe gerileyen dizi, AB ve ABC1’de ise beşincilikler elde etti. Sezon sonunda final yapacak olan dizinin hala hikayesi ile bu kadar etkili olması bir başarı örneği olarak gösteriliyor.

TRT1 ekranında Barbaroslar dizisinin 28. bölümü yayınlandı ve tüm kişilerde yedincilik gelirken, AB ve ABC1’de ise dizinin altıncılıklar elde ettiğini gözlemliyoruz.