Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerin yıldızı Burcu Özberk’in müzik kariyeri başlamadan bitti!

Dizilerin yıldızı Burcu Özberk’in müzik kariyeri başlamadan bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde Rüyanda Görürsün isimli sinema filmiyle gündemde olan Burcu Özberk, aynı zamanda Amazon Prime Video platformunun ilk yerli yapımında yer alan isimlerden birisi olarak da dikkatleri çekiyor.

Burcu Özberk, konservatuvardan atıldığını söyleyerek dikkatleri yine üzerine çekti. 12 yaşındayken keman çalan ve konservatuvarda okuduğunu anlatan oyuncu, sonra okuldan atıldığını söyledi. Özberk, “Konservatuvarda okudum 1 sene, 12 yaşındaydım. Sonra okuldan atıldım. Çünkü konservatuvarda ilk sene okuldan atılırsın, eğer 70 barajının üzerine geçemezsen… Benim de çok zordu, hipperaktif bir çocuktum. O yaşta ‘tiyatrocu olmak istiyorum’ diyordum” şeklinde konuştu.

Müzik kariyerinin başlamadan daha küçük yaşta bittiğini bu sözlerle anlatan Burcu Özberk, içinde hep oynama güdüsünün olduğundan bahsetti.

Ablasının Güzel Sanatlar Fakültesi’nde müzik okuduğu için ailesinin kendisini de bu şekilde yönlendirdiğinden bahseden Burcu Özberk, şunları söyledi:

“Ama gerçekten çok disiplin isteyen bir şey. Özellikle keman, bir enstrüman çalmak. 12 yaşındayım ve 2-3 saat bir odaya tıkılıp bir şey çalmak çok zor geliyordu. İstemediğime karar verdim. Zaten kötü not aldım, sonra okuldan atıldım.”

Oyunculuk yaparken artı bir şeye daha becerisi olmasını arzu ettiğini belirten Burcu Özberk, hem keman çalmak hem de sesini daha iyi kullanmanın kendisine şimdilerde avantaj sağlayacağı ifade etti.

Oyuncu, “Keşke devam etseydim” diyerek pişmanlık ifadesinde de bulundu.