Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor!

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları televizyon ekranında Camdaki Kız ile Mahkum dizilerinin müthiş yarışının başlayacağına yönelik işaretler gelmeye başladı. Ayrıca yaz döneminde çok etkili bir çıkış yapan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için de sıkıntılı bir süreç başlayacak. Duy Beni dizisinin de perşembe rekabetinde ilerleyen dönemde çok fazla zorlanacağını görmek gerekiyor.

Fox TV ekranında Mahkum dizisi yenilenen hikayesi ile yine milyonları etkilemeye çaba harcayacak. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başrolündeki dizi geçen sezon çok başarılı bir çıkış yapmış olsa da sezon sonuna doğru hikayenin zayıflaması ile düşün reytinglere engel olunamamıştı. İkinci sezonda ise yine geçen yıl gibi çok etkili bir çıkış yapma hedefiyle yola çıkan bir Mahkum dizisi görüyoruz. Yayınlanan fragman da dizinin çok iddialı olduğunu gösteriyor.

15 Eylül’de ikinci sezonu başlayacak Mahkum dizisi hayranları fragmanlarla bomba gibi bir sezonun gelmekte olduğunu düşünüyor. Aynı şekilde Camdaki Kız dizisi de geçen sezonun son döneminde yaptığı büyük atak ile rakibini bir kez daha geçmeyi başarmıştı.

Nalan karakterinde Burcu Biricik’in yine herkesi şaşırtacağı, Hayri olarak izlediğimiz Cihangir Ceyhan’ın yine fazlasıyla öne çıkacağı bir sezon izleyicileri bekliyor. Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezon başlangıcının yine çok etkili olması bekleniyor. Dizinin yeni sezon başlama tarihi olarak da 15 Eylül Perşembe günü duyuruldu.

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor! 9

Kanal D’den yayınlanan fragmanlar yine çok etkileyici oldu. Üçüncü sezon için çok heyecanlı olduklarını belirten dizi hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla diziyi çok özlediklerini dile getiriyor.

Fragmanların etkileyiciliğinden de bahseden dizi hayranları, ne olacağını anlayamadıkları için de merakın çok arttığını dile getiren yorumlar yapıyor.

Camdaki Kız ve Mahkum dizilerinin geri dönüşü ile birlikte perşembe akşamları Star TV’de yayınlanan Duy Beni ve Show TV’de ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerin bundan nasıl etkileneceği de çok merak ediliyor.

Duy Beni dizisi sınırlı bir izleyici grubuna hitap etme bile çok başarılı bir çıkış sergiledi. Ancak reytingler kış sezonu için yeterli gelecek mi, işte bu sorunun yanıtı gelecek hafta daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor! 10

Asıl önemli sıkıntıyı ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin çekme ihtimali bulunuyor. Çok başarılı bir çıkış yapan ve reytinglerde birincilikler de elde eden Show TV dizisi için sarsıcı bir dönem olabilir.

Hem Mahkum hem de Camdaki Kız dizisi hayranlarının bu yapımları tercih etmesi ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin izleyici sayısında bir düşüş yaşanma ihtimali bulunuyor.

15 Eylül’den itibaren perşembe rekabetinin başlaması ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizinin geleceğine yönelik bilgiler reytinglerde gizli olacak. Ayrıca dizide Devrim Özkan ile Ertan Saban’ın çok iyi bir dizi çifti olması izleyicilerin ilgi göstermesi noktasında en önemli sebeplerden birisi olarak gözüküyor. Gani Müjde imzası taşıyan dizinin senaryosundaki etkileyicilik de kış sezonunda devam ederse, dizi yine iyi sonuçlar alabilecek bir proje olarak gözüküyor.

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor! 11

Duy Beni dizisinin de yaz döneminde elde ettiği reytinglerde biraz geriye düşme ihtimali bulunuyor. Star TV dizisi yaz döneminde beklenenden daha düşük reytingler aldı ama yine de iyi bir çıkış sergileyerek, kemik bir izleyici kitlesi elde edebildi. Bu kitlenin desteği ve yeni dönemde yeni izleyicilerin da katılımı ile Duy Beni’nin kış sezonu için devam edebilmek adına bir şansı var.

Bu sezon tüm kanallar için çok sert geçecek ve reyting rekabeti ekranda birbirinden çok farklı ve iddialı diziyi izleyicilerin önüne getirecek.