Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum’un hikayesinde İngiltere’de yaşanan bir olaydan mı esinlenildi? Sina Koloğlu’ndan dikkat çeken eleştiri!..

Oğlum’un hikayesinde İngiltere’de yaşanan bir olaydan mı esinlenildi? Sina Koloğlu’ndan dikkat çeken eleştiri!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV dizisi geçtiğimiz çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. Baş rollerinde; Canan Ergüder, Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Timur Acar ‘ın yer aldığı dizinin ilk bölümüne sosyal medyada gelen tepkiler gayet olumlu oldu.

Güçlü bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturan Oğlum dizisi ilk bölümüyle ortalama reytingler aldı. Gelecek haftalarda yükseliş sergilemesi bekleyen diziye TV eleştirmeni Sina Koloğlu dikkat çeken bir eleştiride bulundu.

Instagram hesabında diziyi inceleme altına alan Sina Koloğlu, Oğlum dizisinin  İngiltere’yi ayağa kaldıran James Bulger cinayetinin benzeri bir hikaye olduğunu ifade ederek ilk bölümü biraz sıkıcı bulduğunu söyledi.

Oğlum'un hikayesinde İngiltere'de yaşanan bir olaydan mı esinlenildi? Sina Koloğlu'ndan dikkat çeken eleştiri!.. 97

Sina Koloğlu Oğlum dizisinin ilk bölümüyle ilgili şu ifadeleri kullandı; “Ağır hastalığı atlatan Canan Ergüder’in setlere dönmesi sevindirici. Konusu, bıçak sırtı ve de ilginç ama çok uzun ve abartılı sahneleri ile sıkıcı bir ilk bölüm oldu.

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Timur Acar, Serhat Teoman, Nazan Kesal ve daha fazlası ile önemli bir kadro. Bu ekibi tutun ve başka bir dizi projesi için çalışmalara başlayın.”

Sina Koloğlu’nun yorumları bu şekilde. Çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölümüyle tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olan, AB’de günü altıncı olarak bitiren ve ABC1’de ise sekizincilik elde eden Oğlum dizisinin açılışı için ortalamanın üzerinde gelen reytingler iyi bir görüntü çiziyor.

Önümüzdeki bölümlerde alacağı reytingler dizinin ekrandaki kaderi için belirleyici olacak.