Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır ve Gökhan Özoğuz’u buluşturan Kendi Yolumda filmi için geri sayım başladı!..

Gökçe Bahadır ve Gökhan Özoğuz’u buluşturan Kendi Yolumda filmi için geri sayım başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ı buluşturan Kendi Yolumda adlı sinema filmi çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabında filmin 25 Kasım’da vizyona gireceğini duyurdu.  Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kendi Yolumda adlı filmde Gökhan Özoğuz yine kendini canlandıracak. Filmde Gökhan, bir otomobil tamirci çırağı olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler.

Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan’a; “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusunu yöneltir. Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar.

Filmde Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz da yer alıyor.

Son yıllarda albümlerinden çok, Tv8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyesi olarak olarak karşımıza çıkan Gökhan Özoğuz, daha önce de filmlerde rol almıştı.

Gökhan Özoğuz, O Şimdi Asker ve O Şimdi Mahkum filmlerinde kendisini oynamış, Tramvay isimli filmde ‘Gökhan’ adlı bir karakteri canlandırmıştı. Kendi Yolumda, Gökhan Özoğuz’un dördüncü filmi olacak.

Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır bugüne kadar kimsenin bir araya getirmeyi akıl edemeyeceği iki ünlü isim. Son derece başarılı bir oyuncu olan Gökçe Bahadır’ın Gökhan Özoğuz’la nasıl bir partner olacağı da merak konusu.