Ana sayfa Sinema Camdaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan, yeni projesi ile bu kez çok güldürecek!

Camdaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan, yeni projesi ile bu kez çok güldürecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Cihangir Ceyhan, Adana merkezli Sıfır Bir dizisinde oynadıktan sonra büyük dikkat çekmişti. Dijital bir dizi olarak hazırlanan Sıfır Bir, polisiye suç dizisi olarak dikkatleri çekmişti. BluTV’de yayınlandıktan sonra konusu ve oyunculuklarıyla ön plana çıkan farklı bir dizi olarak gündeme geldi.

Cihangir Ceyhan bu dizide Cino karakteri ile büyük beğeni topladı. Oyunculuk kariyerinde ilk dikkat çektiği Sıfır Bir’in ardından Çukur dizisinde Azer karakteri ile ekranlara geldikten sonra ise büyük kitleler tarafından tanındı. Fenomen dizi Çukur’un Azer’i olarak ün yapan Ceyhan, bu dizinin ardından ise Alev Alev dizisiyle ekrandaydı.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Zuhal Olcay gibi isimlerle kamera karşısına geçen Cihangir Ceyhan’ın bir sonraki projesi ise Camdaki Kız oldu. Şoför Hayri karakteri ile 2. sezonda diziye dahil oldu Ceyhan. Oyunculuğu ile beğeni toplarken, Hayri karakterinin giderek dizideki rolü de arttı. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız’da Hayri karakteri giderek daha da etkin bir hale gelecek. 3. sezonda muhtemelen Cihangir Ceyhan’ı daha çok göreceğiz.

Bu arada Ceyhan, Camdaki Kız dizisinin sezon arası vermesinden sonra bir başka proje ile anılmaya başlandı. Dram, polisiye, aksiyon dizilerined görmeye alıştığımız oyuncu bu kez bir komedi filmi ile izleyenlerin karşısına gelecek! Hem Cihangir Ceyhan hem de hayranları açısından ilginç bir deneyim bekliyor herkesi…

Kariyerinde farklı bir role daha imza atacak olan Cihangir Ceyhan, Güven Bana isimli sinema filminde rol alıyor. Çekimleri bir süre önce başlayan filmin setinden fotoğraflar da gelmeye başladı. Okan Çabalar ile başrolünü paylaştığı filmin setinde oyuncu, bu kez bir komedide oynamanın heyecanını yaşadığını göstermekte…

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan, yeni projesi ile bu kez çok güldürecek! 70

Cihangir Ceyhan’ın ilk kez yer alacağı komedi türünde görmek için izleyenler de merak içinde. Selçuk Aydemir imzası taşıyan film merakla bekleniyor. Çekimler sırasında kahkahaların havada uçuştuğu da gündeme gelmekte. Kadrosuyla da dikkat çeken bir yapım olan Güven Bana dizisinde ayrıca Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan, Tuncay Beyazıt, Korhan Herduran da rol alıyor…

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan, yeni projesi ile bu kez çok güldürecek! 71

Filmin hikayesi ise ilgi çekici. Şimdiden hem oyuncuları hem de hikayesi ile dikkat çeken Güven Bana filminin konusu kısaca şöyle:

“Özcan ve Sercan tefeciye olan senet borçlarını ödemek için, Müslüm dayılarının kendilerine olan 150 bin TL borcunu almaya giderler. Dayı parayı vermek için elini cebine attığı an kalp krizi geçirir ve ölür. Dayının cebinde onlara ait para vardır ama henüz çıkarıp vermemiştir.

Parayı dayılarının cebinden aldıkları gibi tefeciye borç ödemesine giden kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir, çünkü para sahtedir. Sahte paradan kurtulmanın yolunu, aldıkları yere bırakmak olarak gören kardeşler, cenaze evine parayı ölen dayılarının ceket cebine koymak için gelirler ve geri dönüşü imkansız bir maceraya girmiş olurlar.”