Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisini ekranda izlemeyenler youtube’ta adeta patlama yaptı!

Duy Beni dizisini ekranda izlemeyenler youtube’ta adeta patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli Star TV dizisi perşembe akşamlarının en etkili yapımlarından birisi haline geldi. Geçtiğimiz hafta tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan dizi, reytingler noktasında çok iyi oranlar elde edememiş olsa da düşen izleyici sayısı düşünüldüğü zaman sıralamada bir hayli iyi duruma geçti.

Duy Beni dizisinin ikinci bölümü ile elde ettiği bu çıkış aslında bekleniyordu. Dizinin ik bölümünün çok etkili olması ve sosyal medyada da fazlaca konuşulması birçok izleyiciyi ekran başına çekti. Star TV, bu gelişmeden memnun ve Duy Beni dizisinin geçtiğimiz perşembe günü en çok izlenen dizi olduğunu da duyurarak hikayenin beğenilmesiyle ilgili memnuniyetini iletmiş oldu.

Duy Beni dizisini televizyon ekranında izlemeyenler ise youtube ortamında diziye büyük ilgi gösteriyor. Duy Beni dizisinin birinci bölümü 7 Temmuz perşembe günü yayınlandıktan sonra youtube’da açılan kanalda da paylaşıldı. Dizinin 1. bölümünün 4.5 milyon izlenme elde etmesi önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Duy Beni dizisinin 14 Temmuz Perşembe günü yayınlanan ikinci bölümü de 2 milyonun üzerinde izlenme elde etti ki, izleyici ilgisinin artarak devam ettiğini de söylemek gerekiyor.

Duy Beni dizisi youtube ortamında yükselmeye devam ettikçe bu durum televizyon reytinglerine de olumlu yansıyacak gibi duruyor. Ancak birçok izleyici perşembe akşamı ekrana başına geçmeyince diziyi youtube üzerinden takip etmeyi tercih ediyor.