Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan, balayı tatiline Maldivler’e gitti!

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan, balayı tatiline Maldivler’e gitti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Daha çok komedi yapımlarında görmeye alıştığımız Enis Arıkan, bu kez Camdaki Kız dizisinde Muzaffer nam-ı diğer Muzo olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Kanal D’nin sevilen dizisinde başarılı bir oyunculuk sergileyen ve ciddi duruşu, mantıklı ve dobra kişiliğiyle bilinen Muzaffer rolüyle izleyiciyi de şaşırtıyor.

Zira oyuncuyu hep komedide izlemenin dışında, sosyal medyada da takip edenler, ne kadar esprili ve eğlenceli bir kişilik olduğunu biliyor Enis Arıkan’ın. Özellikle meslektaşlarıyla yaptığı eğlenceli videolar, fotoğraf paylaşımları, takipçilerinin büyük beğenisini kazanıyor.

Yakın arkadaşı Ezgi Mola’ya sık sık takılan Enis Arıkan, geçtiğimiz haftalarda Camdaki Kız dizisinin oyuncuları ile gittiği Kıbrıs tatilinde de uçakta herkesi habersizce çekip yayınlamıştı. Her ortamı kahkahaya boğan bir isim olarak dizideki bambaşka rolüyle ise başarılı bir oyunculuk sergiliyor Enis Arıkan.

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan, balayı tatiline Maldivler'e gitti! 9

1983 doğumlu olan Enis Arıkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu bir oyuncu. Arıkan, yaptığı esprili söylemlerle sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Camdaki Kız dizisinin sezon finali yapmasının ardından annesi ile Kıbrıs’a tatile gitmişti.

Tekrar İstanbul’a dönen oyuncu, çok fazla kalmadan yeniden tek başına bir yolculuğa çıktı. Başlıktaki ‘balayı’ meselesini merak edenlere önceden söyleyelim, bu tabiri Enis Arıkan kullandı sosyal medya hesabından! Nereye tatile gittiğini söylemeyen oyuncu, önce herkesin balayına gittiği bir yere gittiği söyledi. Tek başına balayına çıktığını söyleyerek takipçilerini güldüren oyuncu, yalnız gittiği adada tek başına balayı yapıyor!

Maldivler’e gittiği yaptığı paylaşımlarla öğrenilen Enis Arıkan, bol bol tatilinden videolar ve fotoğraflar paylaşmakta… İşte onlardan bazıları…

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan, balayı tatiline Maldivler'e gitti! 10

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan, balayı tatiline Maldivler'e gitti! 11