Ana sayfa Sosyal Medya Camtavanlar hüsranından sonra Kubilay Aka sürpriz bir diziyle dönüyor!

Camtavanlar hüsranından sonra Kubilay Aka sürpriz bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın beğeni toplayan isimlerinden birisi olan Kubilay Aka, Show TV’nin fenomen olan dizisi Çukur’daki performansı ile yine takdir toplamıştı. Vatanım Sensin ile yıldızı parlayan Oyuncu, izleyenlere güzel bir sürpriz yaparak yaz sezonunda ise Bensu Soral ile birlikte başrolde yer aldığı Camtavanlar dizisiyle yeniden gündeme gelmişti.

Kubilay Aka’nın hayranları, kendisini bu kez romantik komedi dizisinde ve farklı bir rolde görmekten hayli memnundu. Ancak kanalın üzerine titrediği dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi.

Bensu Soral’ın uzun zaman sonra yeniden ekrana döndüğü ve Kubilay Aka ile başrolde yer aldığı Camtavanlar, ekranda ancak 8 bölüm dayanabildi.

Kubilay Aka, bir süredir ekranda yok. Sezon başından beri hayranları onu yeni bir dizide görmek için merakla bekledi ama bir haber gelmedi oyuncudan.

Fakat son yaşanan bir gelişme Aka’nın hayranlarının yüreğini hoplatacak cinsten! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Kubilay Aka, Çukur’un da yapımcısı olan Ay Yapım imzalı bir dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor!

Camtavanlar hüsranından sonra Kubilay Aka sürpriz bir diziyle dönüyor! 33

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizinin ismi Oğlum olarak anılmakta. Çekimlerine yakında başlanması planlanan dizide ayrıca bir süredir kanser nedeniyle tedavi gören Canan Ergüder de var.

Başarılı oyuncular Canan Ergüder, Nihal Yalçın ile Serhat Teoman ve Timur Acar’ın da Oğlum dizisinin kadrosunda olduğu konuşuluyor.

Kubilay Aka’nın dizide Songül Öden’in canlandıracağı Zeynep karakterinin kardeşini oynayacağı ifade edilmekte.

Camtavanlar hüsranından sonra Kubilay Aka sürpriz bir diziyle dönüyor! 34

İki küçük çocuğun başından geçen üzücü olayların büyük bir dram havasında anlatılacağı Oğlum dizisinin Ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.