Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder açıkladı, Show TV’nin yeni dizisinden detay vermek yasak!

Canan Ergüder açıkladı, Show TV’nin yeni dizisinden detay vermek yasak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meme kanserini yenen ve sağlığı konusunda sürekli kontrol altında olması gereken Canan Ergüder, yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı.

Oyuncu, geçen sezon Menajerimi Ara isimli dizide başrolde yer alırken hastalığı nedeniyle yapımdan ayrılmak durumunda kaldı. Geçen süreçte sağlığına yeniden kavuşan oyuncu, setlerde yer almaya devam edecek.

Yine Ay Yapım firması ile anlaşan Canan Ergüder, Ahmet Katıksız’ın başında olduğu Oğlum isimli yeni dizide başrol oynamak için anlaşma yaptı. Dizide Canan Ergüder’in yanı sıra; Songül Öden ve Nihal Yalçın’ın da başrolünde yer aldığı proje büyük bir merakla bekleniyor.

Show TV için hazırlanan dizi için anlaştığını açıklayan Canan Ergüder, “Ben iyiyim. Çalışmaya başlayacağım” diyerek hayranlarına müjde verdi.

Proje hakkında bilgi veren oyuncu, Oğlum dizisi ile Show TV’de yer alacağını belirtirken, karakteri sorulunca ise bilgi veremeyeceğini söyledi.

Canan Ergüder, “Hiçbir bilgi veremiyorum, yasak. Gerçekten bilgi veremiyorum. Sadece bir umut hikayesi onu söyleyebiliyorum. Başka bir şey söyleyemiyorum” açıklamasında bulundu.

Kocası Kenan Ece, oğlu ve ailesinin bu süreçte kendisine büyük destek verdiğini anlatan Canan Ergüder, gayet neşeli ve eğlenceli haliyle de hayranlarını memnun etti.