Ana sayfa Dizi Haberleri Can Kırıkları çok beğenildi ama reytingde çok şaşırttı!

Can Kırıkları çok beğenildi ama reytingde çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yeni dizisi Can Kırıkları, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.

Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy’un başrolünde oynadıkları dizi, Pazartesi akşamına damga vuran diziler arasında ilk bölümüyle düşük bir reyting aldı.

İlginç hikayesiyle büyük ilgi toplayan dizi, Çukur, Söz ve Yasak Elma’ya ciddi rakip olacak kadar aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekti. Ancak, izleyicinin tercihini değiştirmesi zor olacak.

Total ve AB kategorilerinde Çukur zirveyi kimseye bırakmazken, Söz, Total’in 2. ve AB’nin 5. sırasında yer aldı.

Yasak Elma dizisi ise Total’de 6. ve AB’de 7. sıradaydı.

İzleyici Pazartesi ekranında bu 3 diziye şans veriyor şimdilik ama Can Kırıkları, farklı hikayesi ile izleyiciyi yavaş yavaş kendisine çekebilir.

Dizi ilk bölümüyle Total’de 12., AB’de ise 19.oldu.

Sosyal medyada diziyi izleyenlerin yorumlarına bakılınca, ilk bölümüyle büyük beğeni topladığı da görülüyor. Oyunculukların ve hikayenin sevildiği dizi, bakalım 2. bölümde reytingini yükseltebilecek mi?
Can Kırıkları çok beğenildi ama reytingde çok şaşırttı! 8

1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllar önce iki kardeşin hayatlarını mahvettiği Leyla ve Zeynep’in, yıllar sonra yeniden karşılaşmasıyla eski bir hikayenin kapıları aralandı.

Dizinin ilk sahnesi, iki arkadaşın bir minibüste iki adam tarafından saldırıya uğraması ve yoldan geçen bir kişinin onları kurtarmasıyla başladı.

Cihan Karadağ isimli bu adam, kızları kurtardı ama hayatlarında büyük yaralar açacak başka olayların da başlamasına neden oldu.

Cihan, Zeynep’e aşık oldu ve onunla evlendi. Ancak evlendiği gün ortaya çıkan adam, Cihan’ın damadı olduğunu söyleyince, Zeynep nikahın düzmece olduğunu anladı. Cihan’dan kaçarken bir uçurumun kenarında yaşanan tartışmada Cihan onu uçurumdan itti.

Zeynep Doğan ismiyle mezarı bile yapılan ama cesedi bulunamayan Zeynep, yıllar sonra polis olarak geldiği İstanbul’da Cihan Karadağ’ın evinde işlenen bir cinayeti aydınlatmak için iz sürmeye başladı ve Cihan ile evde karşılaştılar. Cihan, Zeynep’in yaşadığına inanamazken, Leyla cephesinde de bambaşka gelişmeler yaşanıyordu.

Zeynep’in nikahına gelememişti. Çünkü Cihan’ın kardeşi Ercüment tarafından tecavüze uğramış ve bu tecavüz Ercüment tarafından kaydedilmişti.

İkisi de birbirlerinin ne yaşadığını bilmiyor!
Leyla da bir polis olmuştu ve Zeynep’le yıllar sonra yeniden aynı olayı sorgularken karşılaştılar. Birbirlerinin yaşadığı kötü olaylardan haberleri yoktu. Üstelik Leyla izini kaybettirmişti. Birbirlerine çok kızgın olan iki arkadaş, garip bir şekilde yeniden bir araya gelmişti.

Bu arada yeniden ortaya çıkan Ercüment, Leyla’yı tehdit etmeye, evlerinde terastan düşüp ölen kızın olayını kapattırmaya uğraşıyordu. Bunun için de Leyla’nın kız kardeşine yaklaşmaya başladı. Leyla, kardeşini bulamadığı gün, telefonunu aradığında açmayınca şüphelendi. Telefonun sinyalinin geldiği yeri buldurdu ve Beykoz’da bir evde olduğunu düşünerek yola çıktı.

Oysa Leyla’nın kardeşi Oya’nın telefonunu alan Ercüment, eve partide düşen kızın kardeşini getirmişti. Kız, olayı görmüş ve kaçıyordu. Onu bulan Ercüment, eve getirip odaya kapattı.

Leyla, emniyetten kardeşinin Beykoz’da olduğunu sanarak yola çıktı. Bu sırada onun Ercüment ile konuştuğunu duyan Zeynep peşinden gitti.

Can Kırıkları çok beğenildi ama reytingde çok şaşırttı! 9

Leyla Ercüment’i öldürdü, cesedi Zeynep’le birlikte sakladılar…

Leyla eve gittiğinde kardeşini bulamadı. Ercüment, Leyla’ya saldırdı. Leyla kendisini korumaya çalışırken bir anda Ercüment’in eline düşmüştü. Ercüment, o günü hatırlatıp, kayıtların elinde olduğunu, kocasına ve kardeşine izleteceğini söyleyince Leyla delirdi ve bir hamlede silahı alıp Ercüment’i vurdu. 3 kez ateş eden Leyla, donup kaldı.
Dizi tam da bu sahnede bitti ve 2. bölüm tanıtımı geldi. Tanıtımda, Zeynep’in de Beykoz’daki eve gittiği ve Leyla ile birlikte Ercüment’in cesedini yok etmeye çalıştıkları görüldü. Zeynep, olayı kapatacaklarını, onu kimsenin bulamayacağını söyledi. İkili, cesedi bir battaniyeye sarmış götürüyordu.
Zeynep ve Leyla’nın daha sonra kayıtların peşine düştüğü görüldü. Ercüment’in yaşadığı eve, yani ağbisi Cihan’ın evine girdiler. Cihan, bir şekilde Zeynep’i bekler gibi ona ‘Hoşgeldin’ derken, bir başka odada Leyla, elinde silahla Ercüment’in oğluyla karşılaştı.

İki arkadaş, yıllar sonra, kendilerine yapılanların intikamını almak için birlikte hareket etmeye başlayacaklar. Cihan Karadağ’a karşı, bir arada durma sözü veren Zeynep ve Leyla’nın hikayesi, sürükleyici bir bölümle ekrana geldi.

Sosyal medyada diziyle ilgili yorumlarda çok beğenildiği ile ilgili pek çok yorum yapılmakta.

işte 2. bölüm tanıtımı:

“Bu işin sonuna kadar beraberiz!”#CanKırıkları yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de #atv’de! pic.twitter.com/OPxNauUBvN

— atv (@atvcomtr) October 8, 2018