Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ile Demet Özdemir çok uzun yıllar birlikteymiş gibiler!

Can Yaman ile Demet Özdemir çok uzun yıllar birlikteymiş gibiler!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Berat Yenilmez, Erkenci Kuş dizisinde Nihat Aydın karakterine hayat veren Berat Yenilmez, Sanem ve Leyla’nın babasıdır. Bakkalcılık yapan, prensiplerinden ödün vermeyen Nihat Aydın, sevgi dolu, dürüst, sakin bir adam olarak dizide yer alıyor.

TV 360 ekranında yayınlanan Mesut Yar ile Laf Çok programına konuk olan Yenilmez, 9’lu reytingleri gören ve bu yazın en flaş yapımı olan Erkenci Kuş’un başarısının sebeplerini anlattı.

Yenilmez, “Bir kere Demet ile Can’ın inanılmaz uyumu. Birbirleri ile çok güzel örtüştüler. Seyirci baktığında, biz de izlediğimizde birbirlerinin arasında sanki çok uzun yıllardır birliktelermiş gibi, birbirleri ile çok iyi anlaşıyorlar gibi bir doku tuttu. Diğer rollerde olanlar da bence oynadıkları karakterleri çok güzel sahiplendiler” diye konuştu.

Can Yaman ile Demet Özdemir çok uzun yıllar birlikteymiş gibiler! 7

Rol arkadaşı Özlem Tokarslan ile ilk kez bir dizide çalıştığından bahseden Yenilmez, “Müthiş, hayran oldu. İş disiplinine, zekasına, bu işi çok sahiplenmesine oyunculuk bazında birbirimiz ile çok iyi örtüştük. Sanki çok uzun yıllarmış oyunculuk geçmişimiz gibi. Diğerleri de kızımı oynayan diğer arkadaşlar da. Yönetmenlerimiz Murat ve Çağrı da bu işe gönülleri verdiler” dedi.

Senaryonun matematiğinin de çok iyi anlatan Yenilmez, yapımcıdan kanala kadar her şeyin denk geldiğini ve başarının da buradan kaynaklandığını anlattı.

Bütün oyuncu arkadaşlar disiplinlerinin çok yüksek olduğunu ve işi sahiplendiklerini de anlatan Yenilmez, “Çok hakimler, biz bi okuma provası yapıyoruz bi kamera provası yapıyoruz, geçmiş olsun paket. Akıl yaşta değil, başta gerçekten hepsi de öyle” dedi.

Can Yaman’ın baklavalarına erişmesinin zor olduğunu anlatan usta oyuncu, “Bayağı disiplinli bir şekilde sette de çalışıyor. Kendi mekanı biraz daha doğanın içinde olduğu için bir takım atraksiyonlar yapıyor” ifadelerini kullandı.