Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi için yeni ve fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor!

Camdaki Kız dizisi için yeni ve fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi büyük başarılar kazanmaya aday! Dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi bekleniyor. Kanal D ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı. Hikayesi ile çok dikkat çeken dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Burcu Biricik, Tamer Levent. Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi tanınmış isimleri kadroda buluşturan dizinin hikayesi de oldukça sağlam… Dizinin Türkiye’de gördüğü ilgi reyting sonuçları ile zaten kanıtlanmış durumda. İlk sezonunda adeta patlama yapan dizi, Mahkum’un bu sezon Fox TV’de ekrana gelmesinin ardından izleyici ilgisinin azalması sonucunu yaşadı. Ancak hala çok etkili bir hikayesi ve güçlü bir izleyici desteği var.

Camdaki Kız dizisi yurt dışındaki dizi hayranları da büyük ilgi gösteriyor. Bu nedenle de farklı ülkelerde dizinin yayınlanması konusunda büyük beklentiler var. Camdaki Kız dizisi SerieS Mania fuarında görücüye çıktı. Ayrıca 4 Nisan’da başlayacak olan MIPTV dizi fuarında da Camdaki Kız, Türkiye’nin önemli yapımlarından birisi olarak tanıtılacak.

Camdaki Kız dizisinin yurt dışında da büyük ilgi görmesi ve birçok ülkede yakın zamanda yayınlanması yönünde bir beklenti var. Fuarlar da bu noktada çok önemli buluşma merkezleri.

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi ile yurt dışındaki yayıncıları etkilemesi bekleniyor.