Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya… Servetleri yarıştı!

Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya… Servetleri yarıştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her gün bir başka proje ile izleyicinin beğenisini kazanan, ekranda her hafta izlenen, filmleriyle dizileriyle takdir toplayan, sosyal medyanın gündeminden inmeyen ünlü isimlerin maddi kazançları, kimi zaman magazinin konusu haline geliyor. Pek çok ünlü ismin dizi, reklam, film ya da farklı marka işbirliklerinden aldıkları ücretler, zaman zaman medyada gündeme geliyor.

Ancak bambaşka bir araştırma ile Türk yıldızlarının servetlerine ilişkin araştırma sonrası hangi isimlerin ilk sıralarda olduğu da ayrıca bir merak konusu haline geldi! Dünya starlarının servetlerini araştırarak listeleyen ‘celebsrevealed.com’ sitesinde yapılan bir paylaşımla birlikte, Türk yıldızlarının servetleri hakkında ortaya konulan sonuçlar, bazı isimleri ön plana çıkardı…

“Türkiye’nin en zengin oyuncusu!” ünvanını alan isim, pek çok kişi tarafından merak uyandırdı. Listede yer alan isimler arasında son dönemde dizi ve sinema filmleri, ardından reklam anlaşmaları ile aldıkları ücretin çok konuşulduğu popüler isimler yer alıyor.

Demet Özdemir, Barış Arduç, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ, Meryem Uzerli, Kıvanç Tatlıtuğ ve Can Yaman bu isimler arasında öne çıkmakta. 15 milyon dolarlık servetle listenin ilk sırasında yer alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ!

Şu sıralar Beren Saat ile birlikte Netflix’in bir dizisinde rol alan oyuncu, en son yine aynı dijital platformun Yakamoz S-245 isimli dizisiyle gündeme gelmişti. Aynı zamanda pek çok markanın da peşinde koştuğu bir isim olan Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuğu ile her projesinde bir kez daha hayran bırakıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’u servetinin büyüklüğü ile takip eden isim ise şu sıralar dizilerde görünmeyen Meryem Uzerli. Oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisi ile tanınmış ve bu dizi sayesinde dünyanın pek çok yerinde ünlü olmuştu. Ardından film, dizi ve reklam anlaşmaları ile birlikte özellikle Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesi edindi. Meryem Uzerli’in servetinin 10 milyon dolar olduğu belirtiliyor yapılan araştırmada.

Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya... Servetleri yarıştı! 9

Meryem Uzerli’yi takip eden isim ise son dönemde İtalya’da yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Can Yaman. Oyuncu, Erkenci Kuş dizisiyle birlikte kazandığı büyük şöhretin ardından İtalyanların büyük hayranlığını kazanmış ve bu ülkeye giderek bir dizi anlaşma yapmıştı. Şu sıralar Disney Plus için çekilecek El Turco dizisiyle de anılıyor. Can Yaman’ın da servetinin Meryem Uzerli ile 10 milyon dolar olduğu konuşuluyor.

Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya... Servetleri yarıştı! 10

Oyuncuların bugüne kadar rol aldığı projeler, yaptıkları reklam anlaşmaları ve rol aldıkları yapımlarla birlikte yurt dışı satışlarından aldıkları payların da ortalaması ile oluşan bütçelerle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un servetinin Yaklaşık 270 milyon TL olduğu belirtiliyor. Genellikle kazançlarını, yurt dışındaki projeler ve yer aldıkları reklamlardan sağlayan Yaman ve Uzerli’nin ortalama serveti yaklaşık 181 milyon TL…

Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya... Servetleri yarıştı! 11

Listede bu isimleri takip edenler ise yine gündemden düşmeyen popüler oyuncular. Son dönemde en çok konuşulan isimlerin başında gelen ve Sen Çal Kapımı dizisi ile şöhretine şöhret katan, pek çok marka ile anlaşmalar imzalayan Hande Erçel’in servetinin de 8 milyon dolar yani 145 milyon TL olduğu konuşuluyor.

Erçel’i 6 milyon dolar yani yaklaşık 108 milyon TL ile Serenay Sarıkaya izliyor. Sarıkaya’nın hemen arkasında ise 5 milyon dolar yani yaklaşık 90 milyon TL’lik servet ile Demet Özdemir yer alıyor.