Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Bingöl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’den yıllar sonra yeni dizisinde ciğerinizi yakacak!

Ayça Bingöl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’den yıllar sonra yeni dizisinde ciğerinizi yakacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2010-2013 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi, hem efsane diziler arasına katılmış hem de pek çok oyuncunun tanınmasını ve şöhrete kavuşmasını sağlamıştı. Bu isimlerden birisi de Ayça Bingöl’dü. Aslında 1975 doğumlu oyuncu, 1993 yılından beri pek çok yapımda rol aldı. Fakat Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı Cemile karakteri ile izleyenlerin hafızasına kazındı.

Ekrana en son Kırmızı Oda dizisiyle gelmişti. Konuk oyuncu olduğu dizinin öncesinde ise ömrü kısa süren Kardeş Çocukları dizisinde oynuyordu. Rol aldığı her projede oyunculuğu ile kendisine hayran bırakan bir isim Ayça Bingöl. Şu sıralar yine izleyenlerin yüreklerini dağlayacak bir başka hikayede anne rolüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Farklı yapımlarda kendisini benzer rollerde gördük ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde çocuklarıyla birlikte tek başına ayakta durmaya çalışan, acılı bir kadın olarak izleyenleri dramatik sahnelerle çok etkileyen oyuncu, yine benzer bir rolle ekrana gelecek.

TRT’nin dram yüklü hikayesi ile yeni sezonda çok konuşulması muhtemel dizisi Cennet’in Çocukları’nda, çok zor bir hayatı sırtlanan bir annenin dramına şahit olacak izleyenler. 1990’lı yıllardan beri hem dizilerde hem de sinema filmlerinde dikkat çeken rollerde görülen oyuncu, yine çok sarsacak ve dikkat çekici bir rolle geliyor.

Ayça Bingöl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den yıllar sonra yeni dizisinde ciğerinizi yakacak! 8

Faruk Turgut”un sahibi olduğu Gold Film’in uzun zamandır hazırlıkları sürdürülen Cennet’in Çocukları dizisinin başrolünde Ayça Bingöl yer alıyor. Kadın karakterlerin öne geçtiği hikayeler, son dönemde ekranda büyük ilgi çekmekte. Bingöl, diziyle birlikte çok özel bir karaktere hayat veriyor ve bu karakter üzerine kurulu ağır dram yüklü hikayenin öne çıkan ismi olacak.

Cennet’in Çocukları dizisi, Yürek Çıkmazı isimli Atike Hınçlıer’in kitabından uyarlanıyor. Sert bir hikayesi olan dizide, güçlü bir kadın karakter, çocukları için ayakta durmak zorunda olan bir anneyi rolünde Ayça Bingöl.

Aynı zamanda alkol sonucu büyük sorunlar yaşayan bir adamın hayatının nasıl karardığına da şahitlik edecek izleyici bu dizi ile birlikte. Yeni sezonda çok dikkat çekmesi beklenen TRT’nin yeni dizisi, muhtemelen önümüzdeki günlerde gündemden düşmeyecek!

Ayça Bingöl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den yıllar sonra yeni dizisinde ciğerinizi yakacak! 9

Dizinin uyarlandığı kitapta yer alan bir kaç satırda bile nasıl bir dram hikayesinin geldiği anlaşılıyor! Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabının tanıtımındaki ifadeler, Cennet’in Çocukları dizisinin, önümüzdeki dönemde çok fazla konuşulacağının da bir göstergesi adeta!

“Sadece yaşama sebebi olan çocuklarını düşünen bir anneydim. Bu işte bir yanlışlık vardı ama neydi? Bana yaşama hakkı veren Allah’ım, niçin böyle çileli bir hayatı bana reva gördün? Yaşamak buysa yaşayan bir ölüden farksızdım.

Ben Allah’ın bize yardım edeceğine inanmıyordum. Yardım etmeye niye ihtiyaç duyuyordu ki? Bizi babasız yaratsaydı olmaz mıydı? Ya da zengin ve mutlu olsaydık?

Çocuk bile olamadan yetişkinliğe geçmiştim. Zaten ne oyuncağım olmuştu, ne de oyun oynadığım bir günüm. Şimdi ise kendimi işçi çocuk olarak bulmuştum. Çocuksam nasıl işçi olabilirdim ya da işçiysem nasıl çocuk?

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi.”