Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman şimdi de Macaristan’ı fethediyor!

Can Yaman şimdi de Macaristan’ı fethediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin ardından dünya çapında üne kavuşan Can Yaman, bir süredir kariyerini İtalya’da sürdürmesi sayesinde yurt dışında çok ciddi bir hayran kitlesine kavuştu. Şu aralar Macaristan’da olan Can Yaman buradada gövde gösterisi yaptı.

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği ilk dizi Viola Come Il Mare çok yakında izleyiciyle buluşacak. Can Yaman’ın yarı Türk yarı İtalyan bir polis olan Francesco Demir’i canlandıracağı dizi 14 Eylül’de Canale 5’te yayınlanmaya başlayacak.

Bu arada Can Yaman şu aralar Macaristan’da bulunuyor. Can Yaman, Macaristan’da da İtalya’da olduğu gibi hayranlarının büyük coşkusuyla karşılaşıyor. Macar hayranları tarafından her yerde etrafı sarılan Can Yaman, onların bu ilgisini karşılıksız bırakmıyor.

Bir süredir bu ülkede bulunan oyuncunun Disney Plus için çekilecek El Turco için orada bulunduğu tahmin ediliyor. Zira kısa süre önce yapılan açıklamada dizinin Türkiye’de değil İtalya ve Hırvatistan’da çekileceği duyurulmuştu. El Turco’nun hikayesi sebebiyle dizinin bir kısmının Macaristan’da da çekilmesi ihtimali bulunuyor.

Yönetmenliğini bugüne kadar Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın üstleneceği dizide Can Yaman, Osmanlı akıncısı El Turco’yu canlandıracak. Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.

Bu arada El Turco dizisiyle ilgili hala hiçbir açıklama yapılmadı. Dizinin çekimlerine eylül ayı gibi başlanacağı belirtiliyordu ancak hala başrol kadın oyuncunun ismi açıklanmadı. İddialar kadın oyuncunun Hande Erçel olacağı yönündeydi ancak bu konuda resmi bir açıklama hiçbir zaman yapılmadı.