Ana sayfa Dizi Fragmanları Can Yaman ve Özge Gürel harikası! Bay Yanlış dizisinde akıllardan çıkmayacak sahne!

Can Yaman ve Özge Gürel harikası! Bay Yanlış dizisinde akıllardan çıkmayacak sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Bay Yanlış, yeni bölümleriyle Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin sosyal medyada yarattığı müthiş etkileşim dalgası da artarak sürüyor.

Yurt içinden daha çok yurt dışından izleyicilerin yorum bıraktığı sosyal medya mesajlarında Özgür ve Ezgi karakterlerine olan ilginin hiç eksilmediğini görebilirsiniz.

Bay Yanlış dizisine gösterilen bu desteğin altında Can Yaman ve Özge Gürel’i samimi, başarılı ve eğlenceli bulan büyük bir izleyici kitlesi var… Bay Yanlış dizisinin birçok sahnesi akıllarda kaldı. Ama bir sahne var ki, uzun yıllar akıllardan çıkmayacaktır.

Can Yaman ve Özge Gürel harikası! Bay Yanlış dizisinde akıllardan çıkmayacak sahne! 8

Bay Yanlış’ın 7. bölümünde Can Yaman ve Özge Gürel tango yeteneklerini konuşturdu. Ezgi ve Özgür karakterlerinin etkileyici dansı milyonlarca kişiyi ekran başına topladı. Diziden sonra da bu dans sahnesi sosyal medya platformlarında paylaşıldı ve yine ilgi büyük oldu.

Can Yaman ve Özge Gürel harikası! Bay Yanlış dizisinde akıllardan çıkmayacak sahne! 9

Bay Yanlış dizisinin 7 bölümlük performansında akılda en çok kalacak sahnenin de tango sahnesi olduğu gözlemleniyor. Dizinin hayranları iki ünlü oyuncunun her geçen hafta daha da etkileyici oyunculuk performansı sergilemesinden de memnun.

İşte unutulmayacaklar arasına katılan Bay Yanlış tango sahnesi….