Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Özge Gürel’in Bay Yanlış dizisiyle bir ilki yaşıyoruz!

Can Yaman ve Özge Gürel’in Bay Yanlış dizisiyle bir ilki yaşıyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinde çalışmalar başladı. İlk fotoğraflar basın ile paylaşıldı. Dizinin setinden de çeşitle görüntüler sosyal medyaya düşmekte. İşte tüm bu yaşanan gelişmeler aslında dizinin ne kadar şanslı bir ortamda yayın hayatına başlamakta olduğunu gösteriyor.

Haftalardır Bay Yanlış dizisi Türkiye’nin dışında özellikle Latin Amerika ülkelerinde, ayrıca İspanya ve İtalya’da heyecanla bekleniyor. Dizinin çekimlerinin başlaması şerefine dünya çapından 100 binin üzerinde mesaj paylaşılması çok önemli bir işaret olmuştu.

Sosyal medyada yaşanan bu büyük dalgalanma Bay Yanlış dizisi adına çok büyük bir şansın varlığını da gösteriyor. Birçok yapım kendisini göstermek için ciddi tanıtımlar yapmak ve kampanyalar düzenlemek durumunda kalıyor.

Ancak Bay Yanlış dizisi ne yapımcının ne de kanalın çok fazla bir tanıtım çabasına girmesine gerek yok. Zaten dizisi heyecanla bekleyen yüz binlerce kişi sosyal medyada Bay Yanlış’ı zirvede tutuyor.

Can Yaman hayranları dünyanın dört bir yanına en ufak ayrıntıları bile aktarıyor. Hem de bunu 7 gün 24 saat prensibi ile yapıyorlar. Yüz binlerce destekçinin bulunduğu paylaşım dalgası, milyonlarca dizi hayranını da tüm dünya çapında etkiliyor.

İşte böyle bir ortamda çekimlere başlayan Bay Yanlış dizisinin şansının çok büyük olduğu da görülmekte.

blank

Erkenci Kuş dizisi bile başlarken böyle büyük bir desteği arkasında görmemişti.Belki de Türkiye’de yapılan ve dünya çapında her anı, her detayı böyle dikkat çeken başka da bir yapım olmadı.

Bay Yanlış dizisi bu noktada ilklerin yaşanmasını da sağlıyor.

Can Yaman, Özge Gürel ikilisinin yanı sıra, oyuncu kadrosu da bir hayli geniş. İşte dizinin diğer oyuncuları: Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar.