Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’a Erkenci Kuş’ta bir haller oldu! Anlayana aşk olsun!

Can Yaman’a Erkenci Kuş’ta bir haller oldu! Anlayana aşk olsun!

tarafından zk zk
Şimdilerde Can Yaman’ı Star TV’nin yaz dizisi Erkenci Kuş’ta izliyoruz.

Geçtiğimiz yaz başlayan Dolunay dizisi de sezonda bir süre devam etmişti.

O dizide Özge Gürel ile kamera karşısına geçen Can Yaman’a yine ilgi vardı ancak bu kez bambaşka durumlar yaşanmaya başlandı!

Bir süre önce Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, Can Yaman’a Erkenci Kuş dizisinden sonra hayranlığın arttığı da ortaya çıkıyor.

Adeta hayran tacizine uğrayan Can Yaman, evini bile değiştirmek zorunda kalmış.

Dolunay dizisinde bu kadar gündemde olmayan Can Yaman, acaba bu yoğun ilgiyi iyice geliştirdiği kasları ve uzattığı saçlarına mı bağlı?

İşin esprisi bir yana, görünen o ki yeni dizideki karakterine uyumlu olarak fiziğini de sıkı bir sporla daha da geliştiren ve farklı bir imaja bürünen Can Yaman, oynadığı Can Divit karakterine dizide gösterilen ilgiyi, kendi hayatında da yaşıyor.

Can Yaman'a Erkenci Kuş'ta bir haller oldu! Anlayana aşk olsun! 7

Daha önce başka dizilerde de yer alan Can Yaman’ın Dolunay ile başlayan popülerliği, görünen o ki Erkenci Kuş ile tavan yapmış!

8 Kasım 1989 doğumlu olan Yaman, 2014 yılında Gönül İşleri dizisindeki Bedir karakteri ile başladığı oyunculuk kariyerinde, İnadına Aşk (Yalın), Hangimiz Sevmedik (Tarık) dizilerinde de rol almıştı.

Fakat hiç bu kadar ilgi görmemişti! Oyuncunun Bebek’teki evinin önünden ayrılmayan hayranları yüzünden yaşadığı sıkıntıdan sonra, durum daha da net ortaya çıktı.

İlginç olan durum ise Can Yaman, 2014 yılında yayınlanan Gönül İşleri dizisiyle ilk kez ekrana gelmişti. Sonrasında başka dizilerde de oynadı. En son aylar önce Dolunay dizisiyle ekrandaydı. Ancak sanki ilk kez farkediliyor gibi bir durumun içine girdi! Erkenci Kuş dizisindeki imajı mı buna yol açtı bilemiyoruz ancak Can Yaman’a gösterilen ilgi günden güne artıyor!

5 aydır dizi için boks ve crossfit yapan oyuncu, yeni görüntüsü de anlaşılan ekranda hayli dikkat çekiyor ve çekmeye de devam edecek!

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ