Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’a şok üstüne şok! Ortada dizi mizi yok!

Can Yaman’a şok üstüne şok! Ortada dizi mizi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın Can Dostum isimli dizisinin Eylül ayına ertelendiği haberleri aslında tam olarak doğru değil.. Kanal D ekranında izleyicilere Faruk Turgut’un kendisine telefonla söylediklerini aktaran Müge Dağıstanlı, dizinin ertelendiği bilgisini aktarmıştı.

Dağıstanlı, “Ocak ayında askere gidecek olan Can Yaman’ın yeni dizisi şubatta başlayacak, martta yayınlanacaktı. Yapımcı bana, senaryoda içine sinmeyen bazı bölümler ve Can Yaman’ın İspanya’daki çizmeyi aşan açıklamaları nedeniyle diziyi eylül ayına ertelediğini söyledi” diyerek de Faruk Turgut ile yaptığı konuşmanın detaylarını vermişti.

Ancak dizinin aslında tamamen iptal edildiği yani Eylül ayına erteleme olmadığı sonradan ortaya çıktı. Milliyet Cadde’den Ali Eyüboğlu köşesinde dizinin iptal edildiğini Faruk Turgut ile yaptığı konuşmaya dayanarak belirtti. Turgut, Pazartesi günü hem kanala hem de oyunculara işin iptal edildiğini bizzat bildirdiğini söyledi.

Pınar Deniz’in iptal edilen diziden ayrıldığı şeklindeki haberler üzerine de Faruk Turgut’un şu yorumu dikkat çekti:

“Dizi iptal edilmeyip, ertelenmiş olsa 10 ay sonrası için hangi oyuncu bekler. Ayrıca niye beklesin? Pınar, iyi bir oyuncu ve karakterli bir kız. Can Yaman’a tepki olarak diziden çekildiği haberinin ondan çıktığını sanmıyorum. Yapılanı, Can Yaman olayını gündemde tutma çabası olarak görüyorum.”