Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk’ün başrolündeki Yazgı dizisi sete çıktı

Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk’ün başrolündeki Yazgı dizisi sete çıktı

tarafından ker_def

Yakında hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan günlük dizi “Yazgı”nın çekimleri başladı.

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği dizinin başrollerini, Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk birlikte paylaşıyor. Bir dram hikayesi olarak öne çıkan Yazgı dizisiyle birlikte, Erkan Meriç yeniden günlük dizilere dönüş yapmış oldu. Oyuncu bilindiği üzere Beyaz Karanfil dizisinden sonra Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile popüler hale gelmişti.

Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk'ün başrolündeki Yazgı dizisi sete çıktı 8

Erkan Meriç hayranları da sosyal medya paylaşımlarında heyecanla Yazgı dizisinin başlamasını beklediğini belirten yorumlarla dikkat çekiyor.

Yazgı dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Kadroda yer alan diğer isimler şöyle: Alper Türedi, Elvan Boran, Ceren Yavuz, Numan Çakir, Buket Dereoğlu, Halil İbrahim Yilmaz, Hülya Diken, Cem Baza, Ufuk Kaplan.”

Yönetmenliği Hakan Şahin ve Filiz Polat Turan’ın yapmakta olduğu Yazgı dizisinin senaristliğini ise İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tufan Bora, Gülseren Aydın, Ali Göğebakan ve Yaşar Aksu yapıyor.

TV8’in bu sezon iyi reyting beklediğim yapımlardan birisi de Yazgı dizisi olacak gibi gözüküyor.  Yazgı” yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk'ün başrolündeki Yazgı dizisi sete çıktı 9

Karakterler arasındaki çatışmaların ve açığa çıkan sırların işleneceği “Yazgı” geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak.

“Yazgı” yakında hafta içi her gün TV8’de.