Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’dan Erkenci Kuş dizisiyle ilgili bir itiraf geldi!

Can Yaman’dan Erkenci Kuş dizisiyle ilgili bir itiraf geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle ekrana dönen Can Yaman, bambaşka bir stille izleyicinin karşısına çıkıyor.

Aynı zamanda boks ve crossfit yaparak 6 ay gibi kısa bir zaman diliminde fiziğini oynadığı Can Divit karakterine uygun hale getiren oyuncu, oynadığı karakteri çok beğeniyor.

Daha önce farklı dizilerde izlediğimiz Can Yaman, aslında Erkenci Kuş dizisinde çok daha başka bir enerjiyle izleyicilerin karşısına geliyor.

Bunun en büyük nedeni de oyuncunun, oynadığı karaktere kendisini yakın hissetmesi.

Bir Youtube kanalı için verdiği röportajda, Dolunay dizisiyle dikkatleri çekmesine karşın, Ferit karakterinin de kendisine hiç benzemediğini itiraf ediyor Can Yaman.

Can Yaman'dan Erkenci Kuş dizisiyle ilgili bir itiraf geldi! 7

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ünlü oyuncu, bakın oynadığı diğer dizilerdeki karakterler ve şimdiki karakteri için nasıl bir değerlendirme yapıyor:

“Bugüne kadar ki bana en yakın stil, şu anki Can Divit stili. İlk işim Gönül İşleri’nde Doğulu bir karakterdi, Bedir, fakir bir karakterdi, İnadına İşler’de Yalın vardı, Yalın adı üstünde çok yalın bir karakterdi. Ona göre bir stili vardı. Tarık Çam (Hangimiz Sevmedik) mahalle çocuğuydu, Dolunay’daki Ferit, hiç benimle alakası olmayan, takım elbise giyen bir karakterdi. Can Divit kendimi bulduğum, kendimi özgür bıraktığım, styling anlamında da kendimi bulduğum bir karakter oldu.Çok severek oynadım ve çok severek de giyiniyorum.”