Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın Disney Plus’da yayınlanacak El Turco dizisinin çekimleri başladı mı?

Can Yaman’ın Disney Plus’da yayınlanacak El Turco dizisinin çekimleri başladı mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kariyerini İtalya’da sürdüren oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz günlerde 79. Venedik Film Festivali’nde boy göstermiş ünlü oyuncuya, İtalya’da yayınlanacak yeni dizisi  Viola Come Il Mare’de başrolü paylaştığı İtalyan partneri Francesca Chillemi eşlik etmişti.

İtalyan hayranları ikilinin Canale 5 için çektiği ve 14 Eylül’de yayına girmesi planlanan Viola Come Il Mare dizisini heyecanla bekliyor.  Kanalın yaptığı açıklamada, Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi.

Öte yandan, Disney Plus ile anlaşma yaptığı bilinen oyuncunun Türk hayranları da, Can Yaman’ın dijital platform için çekeceği yeni dizisi El Turco’yu merakla bekliyor.

Can Yaman’ın sosyal medyada yaptığı Disney Plus’ta yayınlanacak dizisi ile ilgili son paylaşımı heyecanı artırdı. Instagram hesabından fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu paylaşımına; “Kırmızı halıdan vahşi hayata yeniden dönüş” notunu düştü ve Disney Plus’ı etiketledi.

Can Yaman'ın Disney Plus'da yayınlanacak El Turco dizisinin çekimleri başladı mı? 7

Ünlü oyuncunun konum olarak Macaristan’ın başkenti Budapeşte’den paylaştığı fotoğraf merak uyandırdı. Hayranları El Turco’nun çekimlerinin başlayıp başlamadığını merak ediyor.Can Yaman’ın İtalya’yı fethettikten sonra El Turco ile bu kez Disney Plus’ın dünyadaki milyonlarca abonesine ulaşarak bir başka sıçrama yapması bekleniyor. Can Yaman’ın, Disney Plus ile birlikte yurt dışında çok farklı ülkelerde daha da dikkat çekeceği tahmin ediliyor.

Oyuncunun hayranları, bu diziden gelecek haberleri büyük bir merakla beklerken hala dizinin başrol kadın oyuncusunun belli olmamış olması da ayrıca dikkat çekiyor. Öte yandan Can Yaman, platformun son derece iddialı projelerinden birisi olacak olan El Turco ile milyonların önünde yeni bir sınav vermeye hazırlanıyor.