Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın El Turco dizisinin setinden gelen fotoğraflar ateş ediyor!..

Can Yaman’ın El Turco dizisinin setinden gelen fotoğraflar ateş ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Can Yaman’ın merakla beklenen dizisi El Turco’nun çekimlerine başlandı. Disney Plus Türkiye tarafından hazırlanan dizinin çekimlerinin ilk ayağı Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşiyor.

En son Monza’daki F1 İtalya Grand Prix’inde ve Venedik Film Festivali’nde boy gösteren oyuncu Can Yaman, El Turco’da ‘Balaban’ adlı bir Türk askerini canlandırıyor. Can Yaman, platformun son derece iddialı projelerinden birisi olacak olan El Turco ile milyonların önünde yeni bir sınav vermeye hazırlanıyor.

Can Yaman, instagram hesabında dizinin setinden fotoğrafını paylaştı. Karavanda poz veren oyuncu fotoğrafa, “Ormanda bir yerde” notunu düştü

Can Yaman'ın El Turco dizisinin setinden gelen fotoğraflar ateş ediyor!.. 7

Instagram’da 10 milyon takipçisi bulunan Can Yaman’ın son paylaşımına on binlerce yorum yapıldı. Ünlü oyuncunun hayranları uzun zamandır haberlere konu olan El Turco’yu merakla bekliyor.

Ünlü oyuncunun konum olarak Macaristan’ın başkenti Budapeşte’den paylaştığı fotoğraf merak uyandırdı. Kariyerini uzun süredir İtalya’da sürdüren Can Yaman’ın İtalya’yı fethettikten sonra El Turco ile bu kez Disney Plus’ın dünyadaki milyonlarca abonesine ulaşarak bir başka sıçrama yapması bekleniyor.

Can Yaman’ın yeni projesi ile Disney Plus ile birlikte yurt dışında çok farklı ülkelerde daha da dikkat çekeceği tahmin ediliyor. Oyuncunun hayranları, bu diziden gelecek haberleri büyük bir merakla beklerken hala dizinin başrol kadın oyuncusunun belli olmamış olması da ayrıca dikkat çekiyor.