Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk için yeni dizi Sıfırıncı Gün’ün anlamı bir diziden daha fazlası!

Engin Öztürk için yeni dizi Sıfırıncı Gün’ün anlamı bir diziden daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Öztürk, yeni sezonda tv8 ekranında Sıfırıncı Gün isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. 1986 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu için yeni dizisinin bir projeden daha fazlası olduğuna yönelik işaretler var.

Öncelikle Engin Öztürk’ün son iki projesine bakıldığı zaman Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonunda ekibe dahil olmuştu. Ardından ise İrem Helvacıoğlu ile birlikte Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide başrolde yer aldı. Her iki projenin de yine tv8 ekranında yayınlandığını hatırlatalım.

Oyuncunun üçüncü kez aynı kanalın projesini kabul etmesi dikkat çekerken, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 ekranındaki projeleri tercih etmesinin kişisel bazı nedenleri olup olmadığı da sorgulanıyor. Ancak oyuncu adına Sıfırıncı Gün dizisinin hem karakterine hem de bugüne kadar sergilediği performansı taçlandırma noktasında büyük bir anlamı olduğu da ortaya çıkıyor.

Engin Öztürk, dizi için çekimlere 1 ay süre varken hazırlıklara başladı. Hem silah eğitimleri alan oyuncu hem de formunu korumak için çaba harcıyor. Dizide Özgür karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, aksiyon dolu çatışma sahnelerinde iyi performans sergilemek için de özel dersler alıyor.

Engin Öztürk için yeni dizi Sıfırıncı Gün'ün anlamı bir diziden daha fazlası! 8

Bir öğretmen eşliğinde silah eğitimlerine devam eden oyuncu, sosyal medyada fotoğrafların paylaşılması ile hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Uluslararası bir suç hikayesi olarak öne çıkan Sıfırıncı Gün dizisi, aynı zamanda bir polisiye hikaye de olacak. Özgür isimli polis karakteri ile izleyeceğimiz Engin Öztürk’ün fiziki özellikleri de bu role uygun gözüküyor.

2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Selim karakteri ile bir anda popülerlik elde eden oyuncu, böyle etkili bir çıkış yaptıktan sonra birbirinden çok farklı karakterler ile başarısını sürdürdü.

Behzat Ç dizisinde de Komiser Emre olarak polis karakterinde izlediğimiz Engin Öztürk, tam 10 yıl sonra yine benzer bir rol ile ekranda olacak. Kariyerinde çok farklı roller bulunan oyuncunun son dönemde akıllarda kalıcı olan bir projesi yoktu. Bu anlamda Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu adına sıradan bir yapımdan farklı bir anlamı var.

Engin Öztürk için yeni dizi Sıfırıncı Gün'ün anlamı bir diziden daha fazlası! 9

Engin Öztürk, kariyer yolculuğunda bu dizi projesi için yeniden güçlü bir çıkış sergileyebilir ve bu noktada da projeye değer veriyor.

Dizinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden oluşuyor. Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir, Berk Cankat ve Çağla Irmak gibi isimler ile anlaşmalar sağlandı.

Kasım ayında Sıfırıncı Gün dizi ekibinin sete çıkarak çekimlere başlaması da bekleniyor.