Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın iki yıldır merakla beklenen dizisinden gelen görüntü heyecan yarattı!

Can Yaman’ın iki yıldır merakla beklenen dizisinden gelen görüntü heyecan yarattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi ile kariyerinde hızlı bir çıkış yaşayan Can Yaman, ardından ekrana gelen Bay Yanlış dizisinin kısa sürmesinin ardından soluğu İtalya’da almıştı. Erkenci Kuş ile ülkede giderek popülerleşen bir isim olan Can Yaman, gelen teklifleri değerlendirdi ve burada kalmaya devam etti.

Uzun zamandır İtalya’da yaşayan ve kariyerinde farklı bir yol çizen oyuncu, ülkede hayranları tarafından büyük coşkuyla karşılanıyor. Kimi markaların yüzü olan, reklam filmlerinde oynayan, çeşitli firmalarla anlaşma yapan oyuncunun bazı dizilerde rol alacağı da biliniyordu.

Can Yaman’ın yakında gösterime girecek olan yeni dizisinden gelen görüntüler, yerli ve yabancı hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. İtalya’daki kariyerinde önemli bir basamak olan ve ismi Viola Come Il Mare olan diziden gelen ilk görüntüler, sosyal medyayı da hareketlendirdi.

İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5 için çekilen dizi, geçtiğimiz yaz tamamlanmıştı. İlk görüntüler ise yeni ekrana getirildi.

Canale 5  birkaç ay önce yaptığı duyuruda, Viola Come Il Mare dizisinin Nisan’da başlayacağını duyurmuş ve daha sonra da Eylül ayına ertelendiğini bildirimişti.

Can Yaman hayranlarının merakla beklediği dizi için geri sayım başladı! Ortamı daha da hareketlendirmek için diziden bazı görüntüler de yayınlandı.

Kanalın yaptığı açıklamada Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi. Dizide Francesco Demir isimli yarı İtalyan yarı Türk bir polisi canlandıran Can Yaman’ın hayat vereceği karakter şöyle tanımlandı: “Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir araştırmacı yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş yerinde sezgisel ama aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter.” Bu metinle birlikte Can Yaman’ın canlandıracağı karakterin dizideki ilk görüntüleri de paylaşıldı.

Geçtiğimiz Eylül ayında çalışmalarına başlanan dizi, Roma ve Palermo’da çekildi. İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, şu sıralar Türkiye’de. Oyuncu, Disney Plus için çekilecek olan El Turco dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Ay Yapım imzalı dizide Can Yaman’ın partneri ise hala merak konusu…