Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Malbora, daha çok etkilemeye geliyor! Etkileyici dizisinin 2. sezon çekimleri başladı

Aslıhan Malbora, daha çok etkilemeye geliyor! Etkileyici dizisinin 2. sezon çekimleri başladı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Gain isimli dijital yayın platformu için çekilen Etkileyici dizisi büyük beğeni toplayınca, ikinci sezonun çekilmesine de karar verildi. Başrolünde Aslıhan Malbora’nın yer aldığı dizinin ilk sezonunda yapımcılığını Murat Cemcir ve Manolya Şen üstlenmiş, yönetmenliğini ise Hande Türkel yapmıştı.

Ekranlara en son Üç Kuruş dizisi ile gelen Aslıhan Malbora’ya Etkileyici dizisinin ilk sezonunda  Bertan Asllani, Mehmetcan Mincinozlu, Nazlı Tosunoğlu, Alptekin Serdengeçti, Ali Barkın, İlker Kızmaz, Melis Özçimen, Serap Matyaş ve Levent Can eşlik etmişti.

Dizi, son dönemde gündemde olan ve sosyal medya ile hayatımıza giren influencer kavramı üzerinden giden hikayesiyle dikkatleri çekiyor. Etkileyici’nin hikayesi, dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo’nun gençken başından geçen bir hikayeden esinlenerek ortaya çıkarılıyor.

Üç Kuruş’la yeteneğini ortaya koyan Aslıhan Malbora yeni dizisi için sete çıktı! 8

Aslıhan Malbora, dizide influencer bir kıza hayat veriyor. Genç kızla futbolcu arasında yaşananların anlatıldığı Etkileyici dizisi, özellikle Aslıhan Malbora’yı Üç Kuruş dizisinden sonra hayranları daha farklı bir gözle izleyecek. Oyuncu, bu diziyle kariyerinde bir sıçrama yaşarken, Etkileyici dizisiyle yeniden dikkatleri çekecek.

2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisiyle tanınan ve daha sonra 2018’de Kalbimin Sultanı’nda oynayan, ardından Ağlama Anne dizisindeki Zeynep karakteri ile  bir anda dikkat çeken Aslıhan Malbora için Üç Kuruş dizisi de meslek hayatında özel bir yerde duruyor.

Bu arada Aslıhan Malbora’nın, ABD’nin 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills dizisinin yerli versiyonunda oynayacağı da gündeme gelmişti. İsmi bu dizi ile anılan oyuncunun, Ay Yapım tarafından çekilecek gençlik dizisinde oynayıp oynamayacağı henüz net değil…