Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın Türk hayranlarına kötü, İtalyan hayranlarına sürpriz haber!

Can Yaman’ın Türk hayranlarına kötü, İtalyan hayranlarına sürpriz haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinin ardından bir başka romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ta rol almıştı Can Yaman. Fox TV’de ekrana gelen ve yaz aylarında başlayan dizi, sezonda beklenen reytingi alınca dizi final yapmıştı. Özge Gürel ile kamera karşısına geçen Can Yaman’ı yeniden dizilerde görmek isteyen Türkiye’deki hayranları, gelen yeni haberlere bakılırsa daha çok bekleyecek!

Can Yaman’ın, Bay Yanlış dizisinin ardından apar topar İtalya’ya gitmesinin ardından çeşitli programlara katılarak röportaj verdiği süreçte iki anlaşmaya da imza attığı öğrenilmişti. Oyuncunun İtalya’da büyük bir hayran kitlesi var.

Can Yaman da bu durumu şansa çevirdi ve İtalya’dan gelen çeşitli teklifleri kabul etti. Oyuncu, Türkiye’deki kariyerine bir süre ara veriyor! Önce İtalya’da yayınlanacak olan bir makarna reklamında yer aldı oyuncu. Reklamı çeken isim ise Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek’ti.

Can Yaman’ın daha sonra Sandokan isimli bir İtalyan dizisinde oynayacağı ortaya çıktı. Üstelik dizi sadece İtalya’da değil Malezya, Karayipler ve Meksika’da çekilecek. Dizi için şimdiden at binme ve kılıç kullanma konularında da eğitim aldığı öğrenildi Can Yaman’ın.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği bilgide oyuncunun bir başka projesi daha olduğunu ortaya koydu! Can Yaman’ın, Ferzan Özpetek ile reklam çekmesinden sonra bir de ünlü yönetmenin çekeceği bir dizide oynayacağı öğrenildi.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in yöneteceği ve Can Yaman’ın başrolünde oynayacağı dizinin ismi ise Cahil Periler…

Görünen o ki Can Yaman, önümüzdeki bir kaç sezon Türkiye’de değil İtalya’da olacak ve projelerini de orada yürütecek. Yani Türkiye’deki hayranları, eğer işler hesaplandığı gibi giderse Can Yaman’ı uzun süre ekranda göremeyecek!