Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Tuba Büyüküstün Bodrum’da! Sefirin Kızı için çekimlere başlıyor!

Ve Tuba Büyüküstün Bodrum’da! Sefirin Kızı için çekimlere başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı nedeniyle Neslihan Atagül’ün ayrılması, diziyi zor duruma sokmuştu. Başrolün bir anda gidişiyle birlikte, dizinin hikayesinin dayandırıldığı destansı aşk konusu da devreden çıktı! Bunun üzerine yeni önlemler almak gerekti ve diziye bir karakter daha dahil edildi.

Bu karakteri oynayacak isim ise en az Neslihan Atagül kadar dikkat çekecek bir isim olmalıydı. Senarist Eylem Canpolat’ın ricasını kırmayan Tuba Büyüküstün, aynı zamanda Kara Para Aşk dizisinde birlikte oynadığı meslektaşı Engin Akyürek’e de büyük destek verdi.

Oyuncu, adeta diziye bir can simidi oldu! Sefirin Kızı dizisi için, hiç aklında yokken sezon ortasında ekranda bir diziye başlama kararı aldı Tuba Büyüküstün. Kariyeriyle ilgili strateji yapmayı bir kenara bırakan oyuncunun bu fedakar tavrı da herkes için takdir edilesi bir durumdu.

Ve Tuba Büyüküstün Bodrum'da! Sefirin Kızı için çekimlere başlıyor! 10
Büyüküstün’ün bilindiği gibi Onur Saylak ile evliliğinden ikiz kız çocukları var. Maya ve Toprak isimli kızlarını da alıp bir süre Bodrum’a yerleşmesi bekleniyordu oyuncunun. Tuba Büyüküstün, çocuklarını da ilgilendiren bu kararı verirken İstanbul’dan Bodrum’a gitmeyi de seçti aynı zamanda.

Büyüküstün’ün dizide ne zaman görüneceği merak konusu ama yaptığı son sosyal medya paylaşımı ile oyuncunun Bodrum’a gittiği de öğrenildi. Karayolu ile giden Tuba Büyüküstün, Bodrum’a yaklaştığı sırada yaptığı çekim ile geldiğini de duyurdu hayranlarına.

Oyuncu, bir süredir kahve içerken ‘günaydın’ notunu paylaşıyor takipçileriyle. Bu kez bu paylaşımını Bodrum’dan yaptı. Cumartesi günü Bodrum’a vardığı görülen oyuncu, bugün yani 24 Ocak Pazar günü de ilk Bodrum pozunu verdi…

Oyuncunun yarın ya da önümüzdeki bir kaç gün içinde çalışmalarına başlaması bekleniyor…

İşte Tuba Büyüküstün’ün paylaşımları :

 

Ve Tuba Büyüküstün Bodrum'da! Sefirin Kızı için çekimlere başlıyor! 11

Ve Tuba Büyüküstün Bodrum'da! Sefirin Kızı için çekimlere başlıyor! 12

Ve Tuba Büyüküstün Bodrum'da! Sefirin Kızı için çekimlere başlıyor! 13