Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın ününe ün katacak yeni gelişme!

Can Yaman’ın ününe ün katacak yeni gelişme!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir başarı kazanan Can Yaman, bir önceki dizisi Dolunay ile de konuşulmaya devam ediyor.

Dolunay ile Erkenci Kuş arasında oyuncunun imajında muazzam bir değişim var. Dolunay’da normal vücut hatlarına sahip olan oyuncu, Erkenci Kuş’ta ise kaslarını bir hayli geliştirmiş ve ekrana da yeni imajı ile damga vurmuştu.

Daha önce birçok ülkede yayınlanan Can Yaman ile Özge Gürel’i buluşturan Dolunay dizisi İspanya’da yayın hayatına başlıyor.

Bu gelişme ile Can Yaman’ın popülerliğini daha da artırması bekleniyor.

Divinity kanalında 16 Eylül’de başlayacak olan Dolunay dizisi ile İspanyolca konuşulan birçok ülkede Can Yaman’ın popülerliğinin daha da artması beklentisi hakim.

Can Yaman'ın ününe ün katacak yeni gelişme! 7

Global Agency’nin dağıtımını üstlendiği romantik komedi “Luna Ilena” ismiyle ekranda buy gösterecek.

Dolunay, kanalda haftaiçi her gün 16:00’da yayınlanacak. Açılış bölümü Mediaset Spain’e bağlı Telecinco, Divinity ve Mitele’de birlikte ekrana gelecek ve çift bölümle açılış yapacak.

Can Yaman’ın başrolünde olduğu Erkenci Kuş’u (Pájaro soñador) da yayınlamaya devam eden kanal, 17:00’de bu sefer çift bölümle onu ekrana getirecek.

Hem Erkenci Kuş hem de Dolunay dizilerini arka arkaya izleyecek olan İspanyol izleyicileri oyuncumuzdaki müthiş fiziksel gelişmeyi de karşılaştırma imkanı bulacak.