Ana sayfa Dizi Haberleri Can’a kıymayın! Gülperi dizisinde dakikalarla yarışan Hasan, geç mi kaldı?

Can’a kıymayın! Gülperi dizisinde dakikalarla yarışan Hasan, geç mi kaldı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de Cuma akşamı 12 bölümü yayınlanacak olan Gülperi dizisinin 12. bölüm tanıtımı yayınlandı. Herkes Can için endişeli!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yeni bölümü heyecan dolu sahnelerle geliyor.

Can’ın yerde hala hareketsiz yattığı tanıtımdaki görüntüler izleyenleri korkutuyor. Mezar kazmakta olan adamın telefonda ağlayarak Ejder ile konuştuğu görülürken, o sırada Gülperi de büyük bir tehdit altında.

Gülperi’yi Can’la tehdit eden Ejder, onu taciz ediyor. Gülperi, oğlunun hayatından endişe ederken Hasan da her yerde kardeşini arıyor.

Can'a kıymayın! Gülperi dizisinde dakikalarla yarışan Hasan, geç mi kaldı? 7

Yayınlanan tanıtım heyecanı doruğa taşırken yeni bölümde aksiyonu yüksek bir bölümün geldiği de görülüyor.

Gülperi nasıl kurtulacak ve Can’ı Hasan bulabilecek mi? Şimdi herkesin aklında bu sorular var. Dizinin takipçileri sosyal medyadan tanıtım yayınlandıktan sonra Can’ın reyting için harcanmaması gerektiğini söylüyor.

Dizinin sevimli ismi Can’ın hayatı kurtulacak mı, hep birlikte yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Gülperi 12. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can için sürpriz bir doğum günü hazırlayan Gülperi, oğlunun kaçırıldığını anlayınca yıkılır. Onu bulmak için her yolu deneyen Gülperi, oğlunu kurtarmak için zorlu bir karar vermek zorunda kalır.

Can’ın kaçırılmasından kendini sorumlu tutan Bedriye kahrolurken, Hasan gözünü kırpmadan Ejder’in peşine düşer. Bu takipte Seyit de kendisine destek verir.

Gülperi’ye destek olmak isteyen Kadir, Yakup sayesinde Şeyma’nın ne kadar kötü olabileceğini bir kere daha fark eder. Duyduklarına inanamayan Kadir Şeyma’yla geri dönüşsüz bir yola girmek zorunda kalır.

Gülperi her şeye rağmen oğluna kavuşmak için umutlarını ayakta tutsa da, onu Can’la ilgili çok kötü bir haber beklemektedir.