Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Yunanistan açıklaması akıllardaki soruları giderdi!

Demet Özdemir’in Yunanistan açıklaması akıllardaki soruları giderdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Yunanistan’ın başkenti Atina’da bir ev aldı. Oyuncu yaz başında ortaya çıkan bu durumu doğrulayan sözleri ile dikkat çekerken, bu konu basında da çok konuşuldu.

Demet Özdemir’in hayranları oyuncunun Yunanistan’a tanışma ihtimalini düşünse de bu durumun gerçekçi olmadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada Türkiye’yi bırakıp da Yunanistan’da yaşaması gibi bir durumun mümkün olmadığını söyledi.

Oyuncu, muhabirlerin sorusu üzerine konuya açıklama getirdi ve şunları söyledi:

“Olur mu öyle bir şey, ben ülkemi çok seviyorum. Öyle bir şey mümkün değil, zaten burada çalışıyorum. Bütün sosyal çevrem burada, anlaşmalarım burada. O bir şakaydı. Bütün hayranlar artık Yunanistan’da yaşayacak, Türkiye’ye dönmeyecek gibi yorumlar yapınca ben de şaka yapmak istedim. Yazılı bir şaka olduğu için çok anlaşılmadı. Dikkat edeceğim.”

Hayatında kimsenin olmadığını ve Yunanistan’da yeni arkadaşlıklar edindiğini anlatan oyuncu, birçok kişi ile iletişim kurduğunu ifade etti. Basında çıkan aşk söylentilerinin doğru olmadığını da ifade eden ünlü oyuncu, hayatında kimsenin olmadığını özellikle tekrarladı.

Ünlü oyuncu için basında Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmış ve ev almasının nedeni olarak da bu aşk gösterilmişti.

Adım Farah dizisinin kadın başrolü olarak geçen sezon ekranda iyi bir performans ortaya koyan Demet Özdemir, dizinin ikinci sezon çekimleri için de ekip ile birlikte sete çıktı. Engin Akyürek ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, yeni sezonda yine aksiyon dolu Farah karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam edecek.