Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 10. bölüm fragmanı izle! Ömer’in planı tutarsa, Taylan yandı!

Canevim 10. bölüm fragmanı izle! Ömer’in planı tutarsa, Taylan yandı!

tarafından ker_def

Canevim dizisi Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 10. yeni bölümü 5 Ağustos akşamı atv ekranında izleyicilerin karşısında olacak. Canevim dizisinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ceylan, eğer Taylan’ın gerçek hislerini öğrenirse onu yanına yaklaştırmaz. Ancak Taylan, Ceylan’a aşık olmaya başlıyor. Ömer ile Ceylan arasındaki sürtüşme devam ediyor. Ömer, Taylan’a zarar vermemek için annesiyle konuşuyor. Ömer’in planı Taylan’ın her şeyi itiraf etmesi ve Ceylan’ın da bunları duyması… Bakalım bu plan gerçekleşecek mi?

Taylan’ın şu sözleri de dizinin gidişatı hakkında bilgi veriyor: “Aşık olduğun insan için her şeyi göze almak ne demek biliyorsun değil mi?”

Canevim her Pazartesi 20.00’de #atv’de sizlerle…

Canevim dizisinin 9. bölümü 29 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelmişti. 9.bölümde neler yaşandığını hatırlayalım:

Evi satın alamamak Taylan’ı çok öfkelendirmiştir, amacına ulaşmak için daha tehlikeli bir planla mücadeleye devam eder. Kristina’nın ortalığı karıştırmaması için kendini büyük bir riske atar. Kristina ise Taylan’dan kurtulmak için harekete geçecektir. Hiç hesapta yokken ortaya çıkan gizemli bir kişi yüzünden Taylan, büyük bir sorunla uğraşmak zorunda kalır.

Ceylan, mahalleden komşularının kızının düğününde nikah şahididir. Damadın şahidinin de Ömer olduğunu öğrenmek onu duygusal olarak etkiler. Bu durumdan haberdar olan Taylan, kendisini düğüne davet ettirir.

Düğün devam ederken Taylan, Ömer için tatsız bir sürpriz hazırlamaktadır. Elvan, iş nedeniyle telefonunu açmak zorunda kalınca geçmiş yeniden karşısına çıkar. Müjgan’ın bu işin peşine düşmesi Elvan açısından çok kötü sonuçlar doğuracaktır.

#Ceylan – #BiranDamlaYılmaz
#Taylan – #ÖzgürÇevik
#Ömer – #ArasAydın
#Günnur – #ZuhalGencer
#Müjgan – #EzgiŞenler
#Elvan – #BurcuTuna
#FeryalTanbay – #NihanBüyükağaç
#MelisKorkmaz – #SimgeSelçuk
#Aytül – #MünireApaydın
#HacıAnne – #BediaEnerÖztep
#Hamza – #RızaAkın
#Ayşe – #ÖmrümNurCamçakallı