Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 13.bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları

Canevim 13.bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Canevim dizisinin 13. yeni bölümünü 2 Eylül Pazartesi günü izleyebileceksiniz.

Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Dizinin reyting sorunları biliniyor. Yeni sezonun Eylül ayında başlayacak olması ile birlikte Canevim dizisinin akıbetinin ne olacağı da merak konusu.

13. Bölüm özeti ise şöyle:

“Ömer ve Taylan arasında kalan Ceylan, kan dökülmeden bu hesaplaşmanın bitmesi için elinden geleni yapar. Hamza ve Hacı Anne’nin gizlice babalık testi yaptıracağını öğrenen Ömer’in, kendini aklaması için son bir adım kalmıştır.

Canevim 13.bölüm 1. fragmanı:

Ancak Taylan’ın önüne çıkaracağı engeller, Ömer’i büyük bir ölüm kalım savaşına sokar. Herkesi, en çok da Ceylan’ı sarsan acı haber; Taylan’ı büyük bir ikilemde bırakır.

Ceylan, Kristina’nın bebeğine dair testin sürpriz sonucunu almayı başardığında, ihanetlerin, oynanan oyunların ve gizli kalmış gerçeklerin ortaya döküldüğü yepyeni bir dönem başlar.

Elvan’ın sakladığı büyük sırrı acı bir tecrübeyle öğrenen Günnur, onu peşindeki beladan korumak için harekete geçer.

Canevim 13.bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları 9

Zeki’yi iyileştirip bir an önce veda etmek isteyen Elvan ise, uzun süredir kaçtığı geçmişinin her şeye rağmen onu bulduğunu fark eder.”

CANEVİM’in 13. Bölümü, 2 Eylül Pazartesi saat 20:00’de atv’de.

13.bölüm 2. fragmanı:

DETAYLAR:

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı oluyor.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Canevim 13.bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları 10

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken CANEVİM, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası oluyor.

Canevim 13.bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları 11