Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 15 bölüm fragmanı ile vites yükseltti, adeta bambaşka bir dizi ortaya çıkıyor!

Canevim 15 bölüm fragmanı ile vites yükseltti, adeta bambaşka bir dizi ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canevim dizisi bambaşka bir dizi olma yolunda ilerliyor. Senaryoda Taylan – Ceylan konusu öne çekildi. Taylan, artık saplantılı bir adam olmaktan çıkartıldı ve aşık bir adam olmaya doğru ilerliyor. Senaryodaki bu hayati değişiklikler izleyicilerin de diziye karşı daha ilgili olmasını sağlıyor. Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın başrollerindeki dizide önemli gelişmeler var.

15.bölümde de önemli gelişmeler yaşanacak. 15.bölüm fragmanında Taylan ile Feryal arasında Ceylan kavgası yaşanıyor… Taylan için Ceylan artık bir saplantı olmaktan çıktı. Taylan, Ceylan’ı gerçekten aşık olmaya başladı ve herkesi karşısına almaktan çekinmiyor. Ömer ise Taylan’ı bulduğu yerde geberteceği tehditlerini savuruyor. Feryal, Ceylan’ın ailesine kabusu yaşatacak. Taylan ise, kendisine ait her şeyip satıp çekip gitmekle tehdit ediyor. Ömer ile Feryal ortak oldu. Ömer, imaj değiştiriyor ve Ceylan’ın karşısına çıkıyor.

Canevim diziinin 15. yeni bölmünde müthiş olaylar yaşanacak. 16 Eylül Pazartesi akşamı izleyicileri adete şoke edecek sahneler geliyor.

Canevim dizisi hikayeyi hızlandırdı ve yeni gelişmeler izleyicileri ekrana kilitleyeceğe benziyor.

İşte 15. bölüm fragmanı: