Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kim öldü?

Canevim 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kim öldü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 27 Mayıs tarihinde başlayan ve 10 Haziran tarihinde 2. bölümü yayınlanan Canevim dizisinin 3. bölümü 17 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazarlanıyor.3. bölümden 2. fragman yayınlandı. Fragmandaki görüntülere bakılırsa dizinin yeni bölümünde bir ölüm var ama kimin öldüğü konusunda detay bulunmuyor. Ömer’in öldüğü izlenimi olsa başrol oyuncusu Aras Aydın’ın 3. bölümden ayrılma ihtimali çok düşük. İzleyiciler ise kimin öldüğü konusunda çok meraklandıklarını ve pazartesi gününü sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yapmakta.

Taylan Tanbay ise evde ortalığı yakıp yıkıyor… Elvan hakkında ne saklanıyor? Bu soru da akılları kurcalamakta. Videodan 17 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek Canevim dizisinin 3. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

3. bölümden detaylar şöyle:

Ömer’in varlığı, Taylan’a karşı Ceylan’ın etrafında görünmez bir koruma kalkanı oluşturmaktadır. Ancak Taylan’ın şüpheli davranışları, Ceylan’ı her adımda zorlamaya devam eder. Döndüğü gibi evlilik hazırlıklarına başlayan Ömer ise Ceylan’daki rahatsızlığın farkına varır. Taylan, Ceylan için ördüğü duvarların Ömer tarafından yıkılmasına izin vermeyecektir. Bu sırada Kars’tan gelen bir haber, mutlu bir yuva kurmak için gün sayan Ceylan ve Ömer’i bir yol ayrımına getirir.

Elvan, peşindeki tehlikeden sıyrılmaya çalışırken, onu asıl zorlayan ailesine dair kabusları olur. Müjgan ve Ayşe’nin, Elvan’a karşı merakı artmış, üstelik Elvan’a dair söylentiler evin sınırlarını da aşmıştır. Elvan yüzleşmesi zor gerçeklerden kaçmak için en iyi bildiği yolu deneyecektir.

#Ceylan – #BiranDamlaYılmaz
#Taylan – #ÖzgürÇevik
#Ömer – #ArasAydın
#Günnur – #ZuhalGencer
#Müjgan – #EzgiŞenler
#Elvan – #BurcuTuna
#FeryalTanbay – #NihanBüyükağaç
#MelisKorkmaz – #SimgeSelçuk
#Aytül – #MünireApaydın
#HacıAnne – #BediaEnerÖztep
#Hamza – #RızaAkın
#Ayşe – #ÖmrümNurCamçakallı