Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim dizisi 13. bölüm 2. fragmanı izle! Taylan ile Ceylan’ın ten teması!

Canevim dizisi 13. bölüm 2. fragmanı izle! Taylan ile Ceylan’ın ten teması!

tarafından ker_def

Taylan’ın kalbinden Ceylan’ı söküp alabilecekler mi?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Canevim dizisi, 2 Eylül Pazartesi günü 13. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın yer aldı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

2. fragman da yayınlandı ve detaylar ortaya çıkmaya başladı. Taylan’ın ailesi Ceylan’a olan aşkında vazgeçmesini istiyor. Ancak Ceylan’ı Taylan’ın kalbinden söküp olmak mümkün değil. Taylan ise çok öfkeli ve güveni boşa çıkartıldığı için çok öfkeli.

Taylan,Ceylan’ın aklını da kalbini de etkisi altına almaya başladı. “Mutluluğa giden yol dönemeçlerle dolu.Ben senin bu dönemeçleri dönüp oraya varacağından eminim” diyor.Ceylan ile Taylan arasında yakınlaşma da başlıyor. Ceylan ne yapacağını bilemiyor ama bir süre Taylan’larda kalmak için izin istiyor.

Dizinin 12.bölüm reytingi de beklendiği gibi gelmemişti.Eylül başında 13. bölümü yayınlanacak olan Canevim, daha ne kadar ekranda tutunabilecek izleyiciler de merak içinde…

İşte 13.bölüm 2. fragmanı: