Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisine iki yeni oyuncu katıldı! Yeni kadın oyuncu çok can yakacak!

Canevim dizisine iki yeni oyuncu katıldı! Yeni kadın oyuncu çok can yakacak!

tarafından ker_def

atv ekranında ilk bölümü 27 Mayıs pazartesi günü ekrana gelen Canevim dizisi, 10 haziran pazartesi günü de 2. bölümüyle ekrandaki yerini almıştı.

İlk iki bölümüyle atv izleyicilerinin gözdesi olan Canevim dizisi üçüncü bölümde iki yeni oyuncu katılıyor. Dizide Slagana Vujosevik “Kristina”, Cenk Hakan Köksal ise “Fikret” karakterini canlandıracak.

Canevim dizisine iki yeni oyuncu katıldı! Yeni kadın oyuncu çok can yakacak! 8

CANEVİM’de Kars’ta Ömer’in (Aras Aydın) şantiyedeki meslektaşının yeni tanıştığı Kristina’yı canlandıracak olan Slagana Vujosevik, etkileyici güzelliği ve ortalığı karıştıracak rolüyle büyük ilgi çekecek.

Dizide Kristina’nın belalı sevgilisi Fikret rolünü oynayacak Cenk Hakan Köksal da performansıyla izleyicilerden tam not alacak.

Canevim dizisine iki yeni oyuncu katıldı! Yeni kadın oyuncu çok can yakacak! 9

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan Canevim, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle 3. Bölümde de yine gönüllerde taht kuracak.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Canevim 3.bölüm fragmanı:

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.