Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim’de Özgür Çevik öyle bir tüyo verdi ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz!

Canevim’de Özgür Çevik öyle bir tüyo verdi ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canevim dizisinde Taylan, Ceylan’ı takıntı mı yaptı yoksa aşık mı? Söz sırası Özgür Çevik’te… Ünlü oyuncu Özgür Çevik, yaz ekranında Canevim dizisinin Taylan Tanbay’ı olarak yer aldı. Kötü bir adam olarak ekrana yansımasına rağmen Özgür Çevik, çok da ağır eleştiriler almadığını belirtiyor.

10 gün tatil yapabildiğini ancak çalışmanın kendisine iyi geldiğini belirten Özgür Çevik,”Ben çalışmaktan çok mutluyum, çok memnunum” diyerek yaz aylarında ekranda olmanın rahatsızlığını yaşamadığına vurgu yaptı.

Dizinin takipçilerinin son günlerde en çok sorduğu soru Taylan Tanbay’ın Ceylan’a olan hisleri…

İzleyiciler haftalardır CeyTay hashtagleri üzerinden Ceylan ve Taylan karakterlerinin aşkını istediklerini ve bu olursa diziyi keyifle izlemeye devam edeceklerini belirtiyor.

atv ekranında yayınlanan Diz TV programı, Canevim setini ziyaret etti. Özgür Çevik, Taylan Tanbay konusundaki gerçeği de bu röportajda açıkladı.

TAYLAN, CEYLAN’A  AŞIK OLDU

Canevim'de Özgür Çevik öyle bir tüyo verdi ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz! 7

Çevik, “Başta takıntıydı. O, diğerlerinden biri gibi gördü onu, başta Taylan. Ama şu anda aşık” diyerek Canevim hayranlarının merakla beklediği o bilgiyi verdi.

Yani,artık takıntılı bir Taylan Tanbay yok… Artık Ceylan’a gerçekten aşık bir Taylan var… Bu durum da izleyicilerin beklentileri yönünde CeyTay aşkının naif ve güzel bir aşk olmasının önünü açmakta..

“KÖTÜ YORUMLAR ALMIYORUM”

Dizide entrikacı, zalim bir kötü karaktere hayat veren Özgür Çevik, sosyal medyadan kendisine sitemler geldiğini ama kötü yorumlar almadığını anlattı.

Çevik,”Çok kötü yorumlar almıyorum.Genelde kötü karakter oynadığınızda beklenti biraz da size beddua eden insanların olmasıdır. Onlar oluyor arada.Beddua olmuyor da ‘ah be yapmasaydın’ falan gibi daha kibar ricalar oluyor. Onun dışında ben iyi tepki alıyorum” ifadelerini kullandı.