Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Reyyan ve Miran’ı akılları kurcaladı, o soruya yanıt vermekte zorlandı!

Hercai dizisinin Reyyan ve Miran’ı akılları kurcaladı, o soruya yanıt vermekte zorlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 2.sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Herca dizisinin başrol oyuncuları Akın Akınözü ile Ebru Şahin, dergi kapak çekimlerinde özel pozlar verdi. İkilinin uyumlu halleri de büyük dikkat çekti. Peki bu uyumlarının sırrı neydi? İşte bu soru herkesin alının ucunda. En iyi cevabı da iki ünlü oyuncunun verebileceğini düşünenler yanıldı.

Birbirlerine çok yakıştıkları gözlenen ikili, Miran ve Reyyan olarak 2. sezonda da izleyicileri bir hayli etkileyeceğe benziyor. Ancak ikisi de bu uyumun sırrını bir türlü bulamamış.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Akın Akınözü, Ebru Şahin ile aralarındaki uyumun sırrı ile ilgili soru üzerine, “Vallaha onun sırrını ben bilemem. Bunun bence bir formülü yok. Çok güzel bir tesadüf oldu. Böyle kimyamız çok beğenildi.Bence bu dizinin de bu kadar geniş bir kitlede karşılık bulması sebeplerinden birisi. Kimyanın tutması” açıklamasında bulundu.

Çekimler boyunca samimi görüntüler sergileyen iki ünlü oyuncu, rahat halleriyle de dikkatleri üzerine çekti.

Ebru Şahin, seksi ve enerjik halleriyle adeta göz doldurdu.

Ebru Şahin, uyumlu hallerinin sırrı sorulunca bunu kimyanın tutmasına bağladı.Şahin şöyle konuştu:

“Gerçekten çok güzel bir izleyici kitlemiz var. Herhalde bunun sebebi de bu tutan kimya. Ama bunun bir sebebi, formülü olduğunu düşünmüyorum.Kimya kimyadır yani. Ama bu yansıyabiliyor ise, şu anki dergi çekiminde de görecekler. Onu aktarabiliyorsak, insanlar da bize sağ olsun kalplerini açıyorlar, bizi öyle kucaklıyorlar. O yüzden çok mutluyuz bu açıdan.”

Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz: